hírlevél törzsvendégprogram
Danubius Ajándékkártya

Nagyobb szabadság Önnek és a megajándékozottnak

A Danubius Ajándékkártya szabadságot jelent Önnek a vásárlásban, a megajándékozottnak pedig a felhasználásban. Az Ön igénye szerint feltöltött Danubius Ajándékkártyát a megajándékozott a vásárlástól számított 1 éven belül, a névérték erejéig akár többször is felhasználhatja.

A választás lehetőségét is ajándékba adja
A Danubius ajándékkártya felhasználható valamennyi belföldi Danubius szállodában, a szálloda saját szolgáltatásaira, legyen az szállás, étkezés, wellness- és gyógykezelés, vagy akár fitness bérlet.
  

A Danubius Ajándékkártya online vagy személyesen is megvásárolható, az alábbi egyedi kivitelekben:        
        ONLINE KÁRTYAVÁSÁRLÁS
Rendelje meg Danubius Ajándékkártyáját most online! Egyszerűen és gyorsan:   online kártyavásárlás


Fizetés módja:

1. Banki átutalás a megrendelés visszaigazolásában megadott számlaszámra. Ajándékkártyát az ellenérték bankszámlánkra történő megérkezését követően juttatjuk el Önnek.

2. Online bankkártyás fizetés (OTP Bank)

  
Szállítás módja:

1. Postai kiszállítás: Az ajándékkártyát az Ön által megadott postacímre ajánlott küldeményként postázzuk az igényelt ajándékkártya összegének bankszámlánkra történő jóváírását követő legkésőbb 48 órán belül.

   
Karácsonyi kiszállítás
Amennyiben az ajándékkártyát karácsonyi ajándékba szánja, ne felejtse el időben megrendelni! Csak a december 16-ig megrendelt és kifizetett ajándékkártyák esetén tudja a posta a december 24. előtti kiszállítást garantálni.

2. Személyes átvétel: Az ajándékkártyát személyesen átveheti budapesti ügyfélszolgálati irodánkban (cím: 1051 Budapest, Szent István tér 11., Danubius Center) előre egyeztetett időpontban, munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között.

 

online kártyavásárlás SZEMÉLYES VÁSÁRLÁS

Az Ajándékkártya személyesen megvásárolható az alábbi belföldi Danubius szállodák recepcióján: Danubius szállodák >További információért forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz:
Tel: 06 1 888 8200
Fax: 06 1 889 4132
E-mail: info@danubiushotels.com
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X