hírlevél törzsvendégprogram
Danubius Ajándékkártya

Nagyobb szabadság Önnek és a megajándékozottnak

A Danubius Ajándékkártya szabadságot jelent Önnek a vásárlásban, a megajándékozottnak pedig a felhasználásban. Az Ön igénye szerint feltöltött Danubius Ajándékkártyát a megajándékozott a vásárlástól számított 1 éven belül, a névérték erejéig akár többször is felhasználhatja.

A választás lehetőségét is ajándékba adja
A Danubius ajándékkártya felhasználható valamennyi belföldi Danubius szállodában, a szálloda saját szolgáltatásaira, legyen az szállás, étkezés, wellness- és gyógykezelés, vagy akár fitness bérlet.
  

A Danubius Ajándékkártya online vagy személyesen is megvásárolható, az alábbi egyedi kivitelekben:        
        ONLINE KÁRTYAVÁSÁRLÁS
Rendelje meg Danubius Ajándékkártyáját most online! Egyszerűen és gyorsan:   online kártyavásárlás


Fizetés módja:

1. Banki átutalás a megrendelés visszaigazolásában megadott számlaszámra. Ajándékkártyát az ellenérték bankszámlánkra történő megérkezését követően juttatjuk el Önnek.

2. Online bankkártyás fizetés (OTP Bank)

  
Szállítás módja:

1. Postai kiszállítás: Az ajándékkártyát az Ön által megadott postacímre ajánlott küldeményként postázzuk az igényelt ajándékkártya összegének bankszámlánkra történő jóváírását követő legkésőbb 48 órán belül.

2. Személyes átvétel: Az ajándékkártyát személyesen átveheti budapesti ügyfélszolgálati irodánkban (cím: 1051 Budapest, Szent István tér 11., Danubius Center) előre egyeztetett időpontban, munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között.

 

online kártyavásárlás SZEMÉLYES VÁSÁRLÁS

Az Ajándékkártya személyesen megvásárolható az alábbi belföldi Danubius szállodák recepcióján: Danubius szállodák >További információért forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz:
Tel: 06 1 888 8200
Fax: 06 1 889 4132
E-mail: info@danubiushotels.com
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X