Danubius Hotels - szállodák: Budapest, Balaton, Bük, Hévíz, Sárvár, Győr, Pécs, Erdély
  hírlevél törzsvendégprogram
Danubius Utalvány

Ajándékozzon egyedit és maradandót szeretteinek!

Képzeljen el egy ajándékot, amely bár kicsi és könnyű, de olyan gondossággal lett összeállítva, hogy garantáltan mosolyt csal az ünnepelt arcára! Egy csomagot, amelyben ott van mindaz, ami a test és a lélek megújulásához nélkülözhetetlen. Van benne sok színes - aktív vagy pihentető - program a TESTNEK; lazító pezsgés, szauna és gőz a LÉLEKNEK; különleges illatos-olajos kencék és kényeztető masszázs az ÉRZÉKEKNEK; kiadós kulináris élmények, izgalmas borok és álomsütemények az ÍZLELÉSNEK.
   

Szállásutalvány BÜFÉREGGELIVEL
Szállásutalvány BÜFÉREGGELIVEL

2 főre, 2 éjszakára

Budapest - Pécs - Győr
50.000 Ft
ünnepnapokon nem érvényes
60.000 Ft
ünnepnapokon is érvényes
Szállásutalvány FÉLPANZIÓVAL
Szállásutalvány FÉLPANZIÓVAL

2 főre, 2 éjszakára

Hévíz - Budapest - Sárvár - Balatonfüred
81.500 Ft
ünnepnapokon nem érvényes
95.000 Ft
ünnepnapokon is érvényes
Szállásutalvány ALL INCLUSIVE ellátással
Szállásutalvány ALL INCLUSIVE ellátással

2 főre, 2 éjszakára

Hévíz - Bük - Balatonfüred
97.000 Ft
ünnepnapokon nem érvényes
117.000 Ft
ünnepnapokon is érvényes

Az utalvány árának változtatási jogát fenntartjuk!


Fizetési mód

1. Banki átutalás: a megrendelést követően egy visszaigazoló e-mailben küldjük el Önnek az átutaláshoz szükséges banki adatokat. Az átutalásra 2 banki nap áll az Ön rendelkezésére.
Az utalvány ellenértékének bankszámlánkon történő jóváírását követően küldjük meg Önnek e-mailben a szállásutalványt (legkésőbb 3 munkanapon belül).

2. Online bankkártyás fizetés (OTP Bank): a megrendelés végén, a Fizetés gombra kattintva átirányítjuk Önt az OTP Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a kártyaadatok megadásával tudja az online bankkártyás fizetést végrehajtani. A fizetést követően az OTP Bank visszairányítja Önt a Danubius weboldalára, ahol visszaigazolást kap a fizetés állapotáról.
Sikeres bankkártyás fizetés esetén a szállásutalványt azonnal, a sikeres vásárlásról küldött visszaigazoló e-mailben továbbítjuk Önnek.


Szállítás, kézbesítés

Az utalványt a sikeres fizetésről küldött visszaigazoló e-mailben, elektronikusan letölthető formában küldjük el Önnek.
Online bankkártyás fizetés választása esetén a kézbesítés azonnal megtörténik, átutalás esetén pedig az ellenérték bankszámlánkon történő jóváírását követően, legkésőbb 3 munkanapon belül.


Felhasználás

Az utalvány, az azon feltüntetett érvényesség lejártáig a szálloda szabad szobakapacitásának függvényében váltható be. Az utalvány nem lemondható, de az utazási időszakon belül időpont módosítás lehetséges. Az utalvány árából további kedvezmény nem érvényesíthető, egyéb kuponokkal, akciókkal nem összevonható! Az utalványok nem konkrét időpontra szólnak, így az érkezés dátumát a szállodával egyeztetni szükséges. Az utalvány készpénzre nem váltható.
  
            


Gyűjtse a pontokat az utalványvásárlás után!

Az utalványvásárlás után Ön Danubius EuroPoints törzsvendégpontokat is gyűjthet. Amennyiben Önnek már van Danubius EuroPoints törzsvendég kártyája, csak annyit kell tennie, hogy az utalványrendelés során, a személyes adatoknál megadja a kártyaszámát, és a sikeres fizetést követően, automatikusan jóváírjuk Önnek a pontokat.

Ha szeretne törzsvendégprogramunkhoz csatlakozni, és a jelenlegi vásárlása után EuroPoints törzsvendégpontokat gyűjteni, akkor töltse ki regisztrációs űrlapunkat>, és rendeléskor adja meg az e-mailen kapott törzsvendég kártyaszámát, vagy küldje el azt a dep@danubiushotels.com e-mail címre, és hivatkozzon az utalványvásárláskor kapott megrendelési azonosítóra.

             


Kérdés vagy észrevétel esetén örömmel állunk az Ön rendelkezésére:

Danubius Ügyfélszolgálat
Tel.: (+36 1) 888 8200
E-mail: info@danubiushotels.com




Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X