hírlevél törzsvendégprogram

Wellness Csehország gyönyörű fürdőhelyén

Látogasson el Marienbad történelmi kisvárosába!

A gyógyfürdőjéről híres településen több mint negyven gyógyforrás található. Marienbad romantikus hangulata, ásványi anyagokban gazdag gyógyvize és rendkívül tiszta levegője miatt kedvelt pihenőhelye volt VII. Edward angol királynak, valamint olyan művészeknek, mint Chopin, Goethe, Gogol, Strauss vagy Wagner.

A wellness Csehország 200 éves örökséggel rendelkező városában igazi királyi élményt ígér! A Danubius Hotels impozáns marienbadi szállodái a város központjában várják a vendégeket. A jótékony hatású gyógykúrák és relaxáló kezelések többsége az üdülővárosban található természetes forrásokra alapulnak, melyek magas szén-dioxid tartalmuk révén igazi különlegességnek számítanak. Próbálja ki a hidroterápiát, az iszapfürdőt vagy vegyen részt egy ivókúrán! Az aromaterápián az illatos olajok és a masszőr szakavatott mozdulatai teljes ellazulást biztosítanak Önnek.

Az aktív mozgásra számos lehetőség kínálkozik a Danubius szállodák jól felszerelt fitness központjaiban. A tornaterem mellett a medencében is lehetősége van a testedzésre, hiszen vízi gimnasztikán is részt vehet.

A mozgás után még jobban esik az étel, kóstolja meg a helyi és a nemzetközi konyha ínycsiklandó kínálatát!

Tradicionális fürdőélmény és modern, színvonalas kiszolgálás – Önnek melyik marienbadi Danubius szálloda lesz a kedvence?

Miért foglaljon nálunk?
   
A LEGJOBB ÁR GARANTÁLT
A LEGJOBB ÁR GARANTÁLT
Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb áron!
 
   
   
NINCS FOGLALÁSI DÍJ
NINCS FOGLALÁSI DÍJ
Mi semmilyen foglalási díjat nem számítunk fel!
 
   
   
NYUGDÍJAS KEDVEZMÉNY CSAK NÁLUNK
NYUGDÍJAS KEDVEZMÉNY CSAK NÁLUNK
Nyugdíjas kedvezmény csak direkt foglalóknak jár.
 
   
1 db ajánlat felel meg a feltételeknek  
Pihentető gyógykúra Marienbadban - Danubius Health Spa Resort Nové Lázně *****,Danubius Health Spa Resort Centrální Lázně ****,Maria Spa ****,Danubius Health Spa Resort Hvězda ****, Danubius Health Spa Resort Imperial ****,Danubius Health Spa Resort Grandhotel Pacifik ****,Danubius Health Spa Resort Butterfly ****,Spa Hotel Svoboda ***,Spa Hotel Vltava ****

Pihentető gyógykúra Marienbadban

Pihenjen és gyógyuljon Marienbadban!  
Érvényesség: 2015. november 25. - 2018. január 7.
9 hotel ajánlata
fő/7 éjszaka
378 EUR
Min. ár
 

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X