hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Gyakori kérdések
 • Mire van szükségem ahhoz, hogy az igényemet érvényesíteni tudjam?

Egy érvényes Danubius foglalással kell rendelkeznie, és szüksége van minden információra a tartózkodásról (érkezési dátum, elutazás dátuma, szálloda neve, vendégek száma, pénznem, stb..), továbbá az összehasonlító árra és annak szolgáltatójára, a Danubius árra és az Ön személyes adataira (név és kapcsolat-felvételi adatok)

 • Foglalnom kell ahhoz, hogy az igényemet érvényesíthessem?

Önnek csupán egy érvényes foglalásra van szüksége a Danubius weboldalon keresztül. Más weboldalon nem szükséges foglalnia.

 • Hogyan tudom érvényesíteni az igényemet?

Online űrlapunkon keresztül. Ahhoz, hogy igényét online űrlapunkon keresztül érvényesíteni tudja, kérjük, töltsön ki minden kötelező mezőt, majd kattintson a Küldés gombra.

 • Mikor válaszol a Danubius az igényemre?

A Danubius az űrlap kézbesítését követő első munkanapon 17:00 óráig (szálloda helyi ideje szerint) válaszol és értesíti Ön az eredményről.

 • Honnan tudom, hogy az igényemet elfogadták?

Munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot és megküldi Önnek a módosított foglalást.

 • Honnan tudom, hogy az online űrlapomat megkapták?

E-mailen visszaigazolást fog kapni.

 • Mi minősül elegendő bizonyítéknak az alacsonyabb árra?

Az online űrlapon az alacsonyabb árral kapcsolatosan többek között annak a honlapnak a címét is közölnie kell, ahol a kedvezőbb árat találta. Épen ezért, kérjük, hogy minél pontosabban töltse ki az erre vonatkozó részt. Miután Ön jelezte felénk igényét, munkatársaink egy internetes keresést folytatnak le, és felülvizsgálják a kedvezőbb ár érvényességét az Ön által megadott információk alapján, az üzleti feltételeink figyelembe vételével. Amennyiben az alacsonyabb ár a vizsgálat ideje alatt már nem elérhető a weboldalon, úgy sajnos a legjobb ár garanciát nem áll módunkban megadni.

 • Honnan tudhatom, hogy a két ár ugyanarra a szobakategóriára vonatkozik?

A szobakategóriák - többek között - olyan alaptulajdonságok alapján vethetőek össze, mint például az azonos kilátás, azonos felszereltség, komfort, ágyak száma és szobaméret.

 • Mi van akkor, ha az összehasonlító weboldalon szereplő kedvezőbb ár a Danubius weboldalán is elérhető volt, de nem foglaltam le. Érvényesíthetem az igényemet így is?

Nem, Önnek rendelkeznie kell egy érvényes Danubius foglalással, ahhoz, hogy az árgaranciát érvényesíthesse.

 • Le kell foglalnom a kedvezőbb árat is, ha találok egyet az interneten?

Ha a Danubius honlapján keresztül már van foglalása, és 24 órán belül egy kedvezőbb árat talál az interneten, ami nem a Danubiusé, akkor nem kell azt az árat lefoglalnia. Csak küldje el nekünk az online űrlap segítségével foglalásának adatait, valamint az érintett weboldal címét, hogy a felülvizsgálatot lefolytathassuk.

 • Hogyan és mikor használhatom fel a kedvezményemet?

A 30 Eurós kedvezmény az adott szálloda saját üzemeltetésében biztosított egyéb szolgáltatásaira (pl. éttermi fogyasztás, minibár, wellness szolgáltatások) vehető igénybe a visszaigazolt foglalás időtartama alatt. A kedvezmény kijelentkezéskor kerül jóváírásra az extra szolgáltatások végösszegéből.

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X