hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Érdekeltségek

(Konszolidációs körbe bevont társaságok)

Danubius Szálloda és Gyógyüdülő Zártkörűen Működő Részvénytársaság
(Rövid név: Danubius Hotels Zrt.)

A Danubius Hotels Zrt. (korábbi Danubius Hotels Nyrt., mely a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett cég volt), a csoport minden tevékenységét érintő átfogó, irányító szerepet tölt be. Közvetlen irányításával működik többek között a csoportszintű beszerzés és a rekonstrukciós folyamatokat átfogó műszaki terület. Meghatározza leányvállalatai fejlődését, s felügyeli azok gazdálkodását. Tanulmányozza a társaság bel- és külföldi terjeszkedésére vonatkozó lehetőségeit, döntést hoz konkrét lépésekről, ütemezésről, s megteremti a finanszírozási hátteret.
(Cégjegyzék száma: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága 01-10-041669)

Danubius Szállodaüzemeltető és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság
(Rövid név: Danubius Zrt.)

A Danubius Zrt. a saját és a Danubius Hotels Nyrt. tulajdonában lévő szállodákat üzemelteti, valamint a tulajdonában lévő ingatlanállomány kezelésével foglalkozik.
A társaság - a Danubius Beta Hotels Kft. 2005. októberi beolvadása óta - ellátja a Danubius Beta lánc szállodáival kapcsolatos teendőket is.
(A szállodák felsorolását lásd "A Szállodák" résznél.)
(Cégjegyzék száma: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága 01-10-041120)

Lecebné Lázné Mariánské Lázné a.s. (Mariánské Lázné, Csehország)
A Danubius összességében 95,36%-os részesedést szerzett a társaságban, melynek a megvásárláskor számos ingatlan, gyógyközpont és termálforrás volt a tulajdonában. Jelenleg a Danubius marienbadi szállodáinak és gyógyászati egységeinek üzemeltetője.  A Gama 45 s.r.o, a Danubius első csehországi befektetése, amely egyben a Hotel Villa Butterfly tulajdonosa volt, 2010. év végén beolvadt a társaságba.
(A szállodák felsorolását lásd "A Szállodák" résznél.)
(Cégjegyzék száma: 45 35 91 13)

Slovenské Liecebné Kúpele Piestany a.s. (Pöstyén, Szlovákia)
A Danubius és a tulajdonában lévő Lecebné Lázné együtt 88,85%-os tulajdonosa a Slovenské Liecebné Kúpele Piestany a.s. pöstyéni gyógyfürdőkomplexumnak. A gyógyforrásairól és iszappakolásáról híres társaság Pöstyén és Smrdaky városában három balneoterápiás gyógy-központtal és számos szállodában több mint 1500 szobával rendelkezik.
(A szállodák felsorolását lásd "A Szállodák" résznél.)
(Cégjegyzék száma: 34 14 47 90)

S.C. Balneoclimaterica S.A. (Szovátafürdő, Románia)
A társaságnak, mely az erdélyi Szováta-fürdőn lévő három szállodában található mintegy 400 szállodai szobát, egyéb ingatlant és egészségügyi létesítményt birtokol, valamint a Medve-tó húsz éves használati jogával is rendelkezik, 98.01%-ban tulajdonosa a Danubius Csoport.
(A szállodák felsorolását lásd "A Szállodák" résznél.)
(Cégjegyzék száma: J 26/266/1991)

Preventív-Security Zrt.
2000. júniusa óta tulajdonosa a Danubius Csoport érdekeltsége a Preventív-Security Zrt-nek (jelenleg 78,60%-ban). Ez a társaság látja el a szállodák biztonságrendészeti feladatait.
(Cégjegyzék száma: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága 01-10-043440) 

Gundel Kft.
A világhírű Gundel Éttermet és a kapcsolódó üzletágakat (Bagolyvár, Állatkerti terasz, étterem és cukrászat, valamint a Gundel márkanévvel rendelkező termékek forgalmazása) üzemeltető társaság, mely 2004. júliusától tartozik a Danubius érdekeltségi körébe, 2009. augusztusától kizárólagos, 100%-os tulajdonban van.
(Cégjegyzék száma: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága 01-09-073506) 

 

Szervezeti felépítés leírása

A magyarországi szállodák üzemeltetését, valamint a szállodai ingatlanok és telkek többségének kezelését a Danubius Szállodaüzemeltető és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság végzi.

A külföldi leányvállalatainknak nagyfokú függetlenséget biztosítunk. A Danubius képviseletét az igazgatóságokba illetve felügyelőbizottságokba megválasztott magyar vezetők valósítják meg.

A Danubius Hotels Zrt. felsorolt érdekeltségei a konszolidációs kör tagjai. Vannak egyéb érdekeltségek is, melyeket az alacsony tulajdoni hányad illetve a társaságok kis mérete miatt nem soroltunk fel.

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X