hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Leonardo projekt

Összefoglaló a szakmai gyakorlatról

Ahhoz, hogy szállodáink minőségi szolgáltatásait biztosítani tudjuk, professzionális, a maga területén magas színvonalon teljesítő munkaerő szükséges.

Ezért pályázatunk célja az volt, hogy a szálloda dolgozóinak nemzetközi, szakmaspecifikus továbbképzését biztosítsa. A külföldi gyakorlat vállalatunk 25 munkatársának nyújtott továbbképzési lehetőséget. Kollégáink 3 hetes turnusokban valósították meg a gyakorlatot, 2012. október 6. és december 8. között. A háromhetes turnusok keretében a meghatározó szállodai üzemeltetési területek munkaköreiben dolgozó fiatal szakemberek “on the job”-típusú szakmai továbbképzése volt a meghatározó cél.

Fontosnak tartottuk, hogy a nyugat-európai szállodaüzemeltetési eljárásokat, módszereket, az egyes területek üzemeltetési standardjait megismerjék, az alkalmazható eljárásokat (best practice) a magyarországi napi üzemeltetési gyakorlatba átültessék. További célkitűzésként szerepelt a nemzetközi szállodai üzemeltetésben ma meghatározó szakmai trendek (gasztronómia, munkaszervezés, technológia, gazdálkodás, IT) megismerése, a vendégkapcsolatok, vendégpanaszok kezelésének tanulmányozása.

Kiváló együttműködő partnert ismerhettünk meg a milánói Marriott szálloda csapatában. Rugalmasan, ugyanakkor szervezett és tervezett módon bonyolították a Danubius-munkatársak on-the-job programját. Túl a megszerezett szakmai ismereteken, vendégkapcsolati tudáson, munkatársaink követendő példát kaptak a kollegiális együttműködés, illetve a munkahelyi gyakorlati képzés profizmusára vonatkozóan is.

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X