hírlevél törzsvendégprogram
Félpénzes balatoni akció

Nem csak strandidőben érdemes Balatonfüredre ellátogatnia, hiszen tavasszal is számos érdekes látnivaló és program várja Önt.
Ne hagyja ki a Jókai bablevesfőző verseny díjnyertes ételeit, a májusi Vitorlabontó Ünnepséget, vagy a Balaton élővilágát bemutató gyönyörű látogatóközpontot.

Ráadásul balatoni előszezoni akciónk keretében most féláron foglalhat tavaszi szállást a balatonfüredi Hotel Annabella és Hotel Marina szállodákba:

Csomagajánlatok: 1-2 / 2
Tavaszi félpénzes akció az Annabellában - Hotel Annabella ***

Tavaszi félpénzes akció az Annabellában

Balatonfüred

Látogassanak el a kultúra és művészetek városába, gyönyörködjenek a Balaton és az ébredő természet tavaszi színeiben és válogassanak a város bőséges programkínálatából! Élvezzék az első, melegen ölelő napsugarakat szállodánkban, ahol most kedvezményes áron foglalhatnak!
Érvényesség: 2017. április 20. - 2017. május 31.
Hotel Annabella *** Superior
Min. ár
17.000 HUF
fő/2 éjszaka
 
Tavaszi félpénzes akció a Marinában - Hotel Marina ***

Tavaszi félpénzes akció a Marinában

Balatonfüred

Balatonfüred, All Inclusive élmények a Hotel Marinában, most óriási kedvezménnyel. Látogassanak el a kultúra és művészetek városába, gyönyörködjenek a Balaton és az ébredő természet tavaszi színeiben és válogassanak a város bőséges programkínálatából! Élvezzék az első, melegen ölelő napsugarakat ...
Érvényesség: 2017. április 27. - 2017. május 31.
Hotel Marina ***
Min. ár
28.500 HUF
fő/3 éjszaka
 
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X