hírlevél törzsvendégprogram
A sárkánykalandok folytatódnak

Sárkánykalandok II - Balatonfüred lovagjaiFelhőhegyi Balázs: Sárkánykalandok 2. Balatonfüred lovagjai

A kétezer szeplős ikrek unokatestvérükkel, Fintorkával, ezen a nyáron a Balatonnál nyaralnak. Még élénken élnek bennük a tavalyi élmények, amikor igazi sárkányokkal keveredtek csodálatos kalandokba. Vajon azóta sikerült újdonsült barátaiknak kiűzni világukból a Fagyurakat? Túl tudtak járni Mordbezár, a gonosz ármánykobold eszén, és visszatérhet a derű a meselények lakta Rejtekföldére?

Nem kell sokat töprengeniük a válaszokon, mert hamarosan megérkeznek a szállodába sárkánybarátaik is, akikkel azonnal belecsöppennek a kalandok kellős közepébe. Éppen a hétpróbás gazfickót, a trükkös Méregzsákot üldözik, amikor egy különös forgószél kettészakítja a társaságot...

A Sárkánykalandok második kötetében találkozhatunk Rejtekfölde meglepő és mókás teremtményeivel, végigkísérhetjük a tettrekész csapat fordulatos kalandjait, és talán fény derül a két világ közös titkára is.


Keresse az újabb sárkánykalandokat a PAGONY kövyvesboltban!

Pagony Könyvesbolt Sárkánykalandok
Játéknet Sárkánykalandok
Pagony könyvesbolt

Játéknet


Sárkánykalandok I. A bükfürdői kalamajkaFelhőhegyi Balázs: Sárkánykalandok I. A bükfürdői kalamajka
A harmadik emeleti titkos szobában kinyílik egy réges-régi tölgyfa szekrény ajtaja, és kis sárkányok bújnak elő belőle. A bátor, nagyevő Drazsé, az éles elméjű Tiko, a makrancos kis Yoyo és bölcs bátyjuk, Dany. A sárkánycsapat hamarosan új barátokra lel, és ezzel izgalmas kalandok egész sora veszi kezdetét.
Vajon miféle repülő tolvaj lopja Frici bácsi káposztáit, hova tűnt a kopáncs manók királya és kik rejtőznek a 336b szobában? A megannyi veszély és talány megoldása során új szövetség kovácsolódik Rejtekfölde népei és a hotelben nyaraló gyerekek között. A tét pedig nem kicsi, hiszen Esthajnal királynő mély varázsálomba merült, s Mordbezár, az árnykobold mindent megtenne, hogy megkaparintsa királyságát...

Felhőhegyi Balázs fordulatos és vidám meséjét Németh Gyula izgalmas illusztrációi keltik életre.
Kisiskolásoknak és mesét kedvelő felnőtteknek egyaránt ajánljuk a mesét, ami a valóságban folytatódik...


Hol kapható a könyv?
Rendelje meg a Sárkánykalandok I. könyvet online a Pagony könyvesboltban vagy a Játéknet oldalán

           
Pagony Könyvesbolt Sárkánykalandok                         
Játéknet Sárkánykalandok

Pagony könyvesbolt

Játéknet
A Sárkánykalandokat legközelebbi pihenése során személyesen is megvásárolhatja valamennyi belföldi szállodánkban. Kérje a könyvet a recepción! 

A szerzők
    

Felhőhegyi Balázs SárkánykalandokFelhőhegyi Balázs

17 éve ír meséket, novellákat, regényeket.
Történetei világát átszövi a hősök bátorsága, az igazság forrásának keresése és mindazon próbák, melyek az örök értékek felkutatására ösztönöznek.
Alakjai varázslatos módon kapcsolódnak össze az ember időtlen belső világával, így kortól függetlenül megérintik az olvasó lelkét.
    
Németh Gyula SárkánykalandokNémeth Gyula

15 éve dolgozik tervezőgrafikusként és illusztrátorként.
New Yorkban kezdett hivatásszerűen rajzolással foglalkozni, majd pályáját grafikai és reklámügynökségeknél folytatta Budapesten, Mexikóvárosban és a Dominikai Köztársaságban.

Jelenleg szabadúszóként több könyvön is dolgozik.

 

Danubius Hotel Bük SárkánykalandokÉS HOGY HOL FOLYTATÓDIK A MESE A VALÓSÁGBAN?

Keresse az életre kelt sárkánykalandokat bükfürdői wellness szállodánkban, ahol a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki megtalálja a kedvére való elfoglaltságot: pancsolás a gyerekmedencében, ejtőzés a gyógyító termálvízben, bőséges eszem-iszom az all inclusive ellátás keretében, kézműves foglalkozás az animátorokkal, minigolf, tenisz vagy tollas hatalmas, vadregényes kertünkben… és még folytathatnánk.
Jöjjön el hozzánk családjával és folytassa az élmények sorát Ön is a valóságban!

Tovább a szálloda oldalára>
Ajánlatok és szállásfoglalás>További sárkánykalandok és üdülés családbarát szállodáinkban>


 


Danubius Sárkánykalandok 336b szoba

 Pillants bele a sárkányok világába
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X