hírlevél törzsvendégprogram
Danubius Wellness Csobbanás

Igazi wellness élményre vágyik, megfizethető áron? Akkor a Wellness Csobbanás akció az, amit Ön keres.
Képzelje el, amint a medence partján koktélt szürcsölgetve pihen a napozóágyon, majd az élményfürdőbe merülve a fúvókák jólesően átmasszírozzák a hátát. Vagy a termálvíz jótékony és nyugtató hatását élvezi, miközben gondolatban már a délutánra betervezett relaxáló aromamasszázson kényeztetik. Ugye, milyen könnyű beleképzelni magunkat!

Ha szeretné ezt a fantáziát életre kelteni, akkor foglalja le most wellness akciónkat 20% kedvezménnyel és adja át magát az igazi wellness élményeknek!
A pihenés mellett a torkoskodás is fontos Önnek? Akkor foglalja le ajánlatunkat félpanzió helyett all inclusive ellátással!

Megéri előre tervezni, hiszen ha a Wellness Csobbanás ajánlatot már 45 nappal az érkezés előtt lefoglalja, akkor a 20% kedvezmény máris 25%-ra nő!

Csomagajánlatok: 1-2 / 2
Wellness Csobbanás - Danubius Health Spa Resort Margitsziget ****,Danubius Hotel Helia ****,Danubius Grand Hotel Margitsziget ****,Danubius Health Spa Resort Hévíz ****,Danubius Health Spa Resort Sárvár

Wellness Csobbanás

több városban elérhető

Foglaljon legalább 4 éjszakás wellness szállást 20% kedvezménnyel, és élvezze a fürdőzés minden formáját:  élmény-, termál- és napfürdőzés a tökéletes wellness élményért!
Érvényesség: 2017. április 1. - 2017. október 31.
5 hotel ajánlata
Min. ár
44.800 HUF
fő/4 éjszaka
 
Wellness Csobbanás - All Inclusive - Danubius Health Spa Resort Aqua ****,Danubius Health Spa Resort Bük ****

Wellness Csobbanás - All Inclusive

több városban elérhető

Foglaljon legalább 4 éjszakás wellness szállást 20% kedvezménnyel, és halmozza az élményeket a kényeztető wellness fürdőzés mellett all inclusive kulináris élvezetekkel!
Érvényesség: 2017. április 1. - 2017. október 31.
2 hotel ajánlata
Min. ár
57.600 HUF
fő/4 éjszaka
 
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X