hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Danubius Bonus Program
 

Tisztelt Partnerünk!

Gondolt már arra, hogy egy szoba foglalása, egy konferencia megszervezése vagy egy gálavacsora apró részleteinek egyeztetése nemcsak munka lehet, de egy jól megérdemelt pihenés forrása is?

A Danubius Bonus ezt jelenti az Ön számára!

A Danubius Hotels Group szállodáiban évek óta azon fáradozunk, hogy szolgáltatásaink színvonalával, munkatársaink szakértelmével, segítőkészségével tökéletes hátteret, biztonságot teremtsünk partnereink munkájához, ezzel erősítve üzleti sikereiket.

Szeretnénk azonban ennél is többet nyújtani!

Mi lehet több az üzleti sikernél? Egy vidám balatoni nyaralás a családdal, egy kényeztető wellness hétvége vagy egy üdítő masszázs - a testi-lelki felfrissülés!

Válogasson kedvére a Danubius Bonus program nyújtotta számtalan pihenési és szórakozási lehetőség közül!

Csatlakozzon programunkhoz és mi minden foglalása* után 10 Euronként 1 BonusPontot írunk jóvá. Gyűjtse a pontokat és legyen Ön is a Danubius Hotels Group vendége!

*BonusPontokat csak a szabályzatban felsorolt szolgáltatások után írunk jóvá.

Köszönjük, hogy foglalásaihoz és rendezvényeihez a Danubius Hotels Group szállodáit választja!

Danubius Hotels Group

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X