hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Jelentkezés
 

Tisztelt Partnerünk!

Csatlakozzon Ön is a Danubius BONUS programhoz*!

Amennyiben Ön már szerződött partnerünk, kérjük keresse szállodai kapcsolattartóját, aki eljuttatja Önnek programunk részletes tájékoztatóját és a jelentkezési lapot.

Amennyiben foglalásai után Ön is szeretne BonusPontokat gyűjteni és még nem szerződött partnerünk, kérem, hívja kollegáinkat a Danubius Corporate és MICE részlegen:  

Tel: +36 1 8894112
Fax: +36 1 8894149

Köszönjük, hogy foglalásaihoz a Danubius Hotels Group szállodáit választja!

Danubius Hotels Group

*Danubius Bonus tagságot azon partnereink részére tudunk biztosítani, melyek foglalásai a szabályzatunkban foglaltaknak felelnek meg.

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X