hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Múzeumi kedvezmény
 

Partnereink 15 %-os kedvezménnyel vásárolhatnak belépőjegyet a Magyar Nemzeti Galériába!

Fedezze fel Budapest kulturális kincseit, látogasson el a Magyar Nemzeti Galéria állandó vagy ideiglenes kiállítására, ahol a Danubius Bonus program tagjaként 15%-os kedvezménnyel* vásárolhatja meg a belépőjegyét.

15% kedvezményre a Danubius Bonus tag és a vele együtt érkező plusz egy fő jogosult.


Kedvezmény érvényesítéséhez kérjük vigye magával Danubius Bonus törzsvendég kártyáját és a pénztárnál mutassa fel. A belépőjegy/ek kedvezménnyel csökkentett ellenértékét a helyszínen kell megfizetni.
A Magyar Nemzeti Galériában a Danubius Bonus kártya kizárólag kártyakedvezményre jogosít. Danubius BonusPontok gyűjtése és beváltása ezen szolgáltatónál nem lehetséges.

*kivéve a már kedvezményes árú belépőjegyek és rendezvények (pl: Múzeum plusz, Borszerda)

Magyar Nemzeti Galéria aktuális kiállításai 

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X