hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Általános feltételek
 

I/1 A Danubius Bonus Program keretében partnereink -belföldi székhellyel vagy telephellyel rendelkező cégek- BonusPontokat gyűjthetnek a programban résztvevő Danubius Zrt. szállodáiban és egyéb a programba bevont szolgáltató helyeken teljesített, közvetlenül a szállodáknál történt foglalásaik után. A programban részt vevő pontgyűjtő helyek pontos listáját a Programban  résztvevő szállodák menüpont alatt találja.

I/2 A jelentkezési lap aláírója hozzájárul, hogy a jelentkezési lapon feltüntetett adatokat a Danubius Zrt. marketing, piackutatási és levelezési célra kezelje, valamint a jövőben a programmal kapcsolatos információkat és az aktuális ajánlatait részére megküldje.  A Danubius Zrt. kötelezettséget vállal arra, hogy ezen adatokat a Danubius Zrt. mindenkor hatályos adatkezelési tájékoztatónak megfelelően kezeli. Az aktuális adatkezelési tájékoztató a www.danubiushotels.hu oldalon található. Hozzájárulást, a tagság megszüntetésével egyidejűleg, a bonus@danubiushotels.com e-mail címen bármikor visszavonhatja.

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X