hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Danubius Bonus Pontok gyűjtése
 

III/1 A tag az II/1. pontban meghatározott tevékenysége alapján, közvetlenül a Danubius szállodáiban lefoglalt, és igénybevett Danubius szolgáltatások ellenértékének megfelelően, minden kifizetett bruttó (ÁFÁ-s) 10 Euro* után 1 BonusPontot kap. Minden egyéb olyan szolgáltatás igénybevétele után is gyűjthető pont, amit a Danubius Hotels Group a pontgyűjtési rendszerbe bevon, és erről a tagokat külön értesíti.
*1 EUR = 260 HUF

III/2 Egy rendezvény/konferencia után gyűjthető pontok száma, függetlenül az igénybevett szállodák számától: maximum 3000,- BonusPont.

III/3 A pontgyűjtés feltétele, hogy a tag a céges megrendelőjén feltüntesse 12 jegyű kártyaszámát, ami alapján a szálloda a BonusPontokat jóváírja.

III/4 A pontok jóváírására a szolgáltatás mindkét fél általi teljesítését követően kerül csak sor.

III/5 Ha a tag nem tüntette fel a megrendelőn a kártyaszámot, a pontok jóváírását utólagosan írásban kérheti a Danubius Bonus Ügyfélszolgálatán. Az utólagos pontjóváírás igényt a szolgáltatás teljesítésének dátumától számított 1 hónapon belül fogadjuk el.

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X