hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Egyéb feltételek
 

VII/1 A Danubius Zrt.  fenntartja magának a jogot, hogy a Danubius Bonus Program részvételi feltételeit egyoldalúan megváltoztassa. A részvétel aktuális feltételei a danubiusbonus.hu weboldalon olvashatóak.

VII/2 A Danubius Zrt. fenntartja annak jogát, hogy a Danubius Bonus Programot egyoldalúan megszüntesse, melyről a tagokat 90 nappal korábban írásban értesíteni köteles. A 90 napos megszüntetési időszak letelte után BonusPont már nem gyűjthető, és a tagok további 180 napig használhatják fel a rendelkezésükre álló BonusPontjaikat.

VII/3 A Danubius Bonus Program tagja kártyájának elvesztése vagy ellopása esetén – a tag bejelentése alapján – az eltűnt kártya letiltásáról és pótlásáról a Danubius Bonus Ügyfélszolgálat intézkedik, a fenti esetekből eredendő esetleges károkért azonban a Danubius Zrt. felelősséget nem vállal.

VII/4 A Danubius Zrt.  által a pontok beváltása során harmadik személy közreműködésével nyújtott
szolgáltatásokra a személyi jövedelemadóról szóló jogszabály rendelkezései irányadóak.

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X