hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Danubius Bonus Pontok beváltása
 

V/1 Tagjaink a gyűjtött pontokat a danubiusbonus.hu internet oldalon feltüntetett szolgáltatásokra válthatják be.
A szolgáltatások megrendelésének módja:

  • A pontbeváltási igény előzetes bejelentése a danubiusbonus.hu weboldalunkon, a pontbeváltási helyeken illetve a Danubius Bonus Ügyfélszolgálat munkatársainál. Kérjük minden esetben adja meg Danubius Bonus kártyaszámát, igénybevétel idejét és helyét, igénybevevő nevét illetve az igényelt szolgáltatást.
  • A szolgáltatásokat előzetes megrendelés nélkül is igényelhetik a szállodák recepcióin/ szolgáltatóknál*.
  • Az igényelt szolgáltatást a kiválasztott pontbeváltási hely vagy az Ügyfélszolgálati Iroda igazolja vissza szabad kapacitástól függően.
  • A pontbeváltás a visszaigazoláson feltüntetett személy részére, az adott szállodában vagy szolgáltatónál, a meghatározott időpontban és a megnevezett szolgáltatások igénybevételére jogosít.
  • Amennyiben a tag nem személyesen használja fel a BonusPontokat, a fentiek szerint pontbeváltást igényelhet az általa megjelölt személy számára.
  • Az igénybevevőnek a szállodába érkezéskor, a recepción be kell mutatnia a pontbeváltás során használt kártyáját és ismernie kell 4 jegyű PIN kódját.
  • A pont felhasználásakor a pontbeváltással igénybevett szolgáltatás után további BonusPont nem gyűjthető.
  • A pontbeváltás az érkezést megelőző 48 órán belül lemondható és visszacserélhető pontokra.
  • Amennyiben nem mondják le és nem veszik igénybe, a szolgáltatás BonusPont értéke elvész.
* külföldi  Danubius szállodai foglalás és az európai repülőjegy igénylése kizárólag a Danubius Bonus Ügyfélszolgálaton keresztül lehetséges min. 1 hónappal az utazás megkezdése előtt. A speciális részvételi feltételekről érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál.

V/2 Az igényelt szolgáltatásokat a programban részt vevő szolgáltató a szabad kapacitásától függően igazolja vissza.

V/3 A BonusPontok felhasználására vonatkozó igénybejelentést a névre szóló kártyánál a kártyatulajdonos, cégnévre szóló kártyánál az aktuális cég képviseletre jogosult személyétől fogadunk el. A jogosult személynek tekintjük, azon személyt, aki a jelentkezési lapot kitöltötte vagy a cég részéről jogosultságát írásban jelezte ügyfélszolgálatunkon.

V/4 A Danubius EuroPoints program( egyéni törzsvendégprogram) és a Danubius Bonus Program pontjai nem átválthatóak.

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X