hírlevél törzsvendégprogram
 

Szállás Büdöskő csendes, parkos városában a zavartalan pihenésért

Látogasson el Szlovákia „Holt-tengeréhez” és élvezze a gyógyvíz jótékony hatását!

A Pozsonyhoz közeli település fürdője a 17. századtól ismert. Az első fürdőépületet a terület birtokosa, Vietoris József készítette 1833-ban, majd impozáns kastélyt épített családja számára, fákat ültettet és egy szép parkot alakítatott ki. A 16 hektáros kertben ma is érdemes nagyobb sétákat tenni. A község mára Szlovákia egyik legnagyobb gyógyfürdője lett. Büdöskő nevét - az Európában egyedülálló - kénhidrogénes vízéről kapta. A tizennégy forrás kénes, jódos, magas sótartalmú gyógyvize 12-17 °C-os, és kiválóan alkalmazható reumás, mozgásszervi, illetve bőrbetegségek kezelésére.

Mindhárom Danubius szállás Büdöskő központjában található: a Hotel Central, a Hotel Vietoris és a Depadance Morava is egy karnyújtásnyira van a fürdő bejáratától.

Pihenjen, regenerálódjon bármelyik Danubius szállodában, ahol a különleges gyógykezelések mellett egyben sportolhat, kikapcsolódhat, ellazulhat a pezsgőfürdőben és a szaunában! Próbálja ki a fitness-termet, a tenisz- és a röplabdapályát, vagy menjen el kerékpározni, görkorcsolyázni! Kóstolja meg éttermeinkben a szlovák konyha ismert ételeit, majd igyon egy pohárral a remek helyi sörökből!

 

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap

 

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X