hírlevél törzsvendégprogram
Szállodák Büdöskőn

Danubius spa hotelek Büdöskőn, Európa legerősebb kénhidrogénes gyógyvizével

Büdöskő nemcsak a nevét, de világhírét is az erős, kénes szagú vizének köszönheti.  Európában egyedülálló, hidrogénszulfidban gazdag természetes ásványvize és gyógyító hatású kénes iszapja miatt már 1832 óta a világ egyik leghatékonyabb gyógyfürdője a bőrbetegségek és az izomrendszeri megbetegedések kezelésében. Mindez csak pár órányira Budapesttől, festői környezetben, egy bájos szlovák kisváros csendjét és nyugalmát nyújtva az idelátogatóknak.

Büdöskőn három Danubius spa hotel közül is választhat. A Spa Hotel Morava gyönyörű kilátást nyújt a gyógyfürdőre a balenoterépiás központ szomszédságából, míg a Hotel Vietoris és a Hotel Centrál a Smrdáky gyógyfürdő közvetlen közelében biztosít kiemelkedő szolgáltatásokat.

Próbálja ki a szlovák Holt-tengernek is nevezett fürdő 14 forrásának sós, kénes, jódos vizét, melynek jótékony hatása sokszor már egy kezelés után is látványos bizonyos bőrproblémák esetén. Népszerű kezelés a mélyen ellazító hatású, izomfeszesség és ízületi fájdalmakat csökkentő ásványvizes kádfürdő, vagy a tökéletes regenerációt és relaxációt biztosító iszappakolás.

A Danubius spa hotelek Büdöskő kivételes természeti környezetében várják Önt, lazítson és regenerálódjon a gyógyulni vágyók kitüntetett figyelmét már több mint 200 éve élvező kisvárosban!

Miért foglaljon nálunk?
   
A LEGJOBB ÁR GARANTÁLT
A LEGJOBB ÁR GARANTÁLT
Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb áron!
 
   
   
NINCS FOGLALÁSI DÍJ
NINCS FOGLALÁSI DÍJ
Mi semmilyen foglalási díjat nem számítunk fel!
 
   
   
NYUGDÍJAS KEDVEZMÉNY CSAK NÁLUNK
NYUGDÍJAS KEDVEZMÉNY CSAK NÁLUNK
Nyugdíjas kedvezmény csak direkt foglalóknak jár.
 
   
3 db szálloda felel meg a feltételeknek

Hotel Central **

"Magával ragadó hely"

Gyorsnézet
Min. ár EUR 54,00 szoba/éj Ajánlatkérés

Hotel Vietoris **

"Nyugodt pihenés fenséges ételekkel"

Gyorsnézet
Min. ár EUR 54,00 szoba/éj Ajánlatkérés

Depandance Morava ***

"Csendes park meghitt rejtekében"

Gyorsnézet
Min. ár EUR 54,00 szoba/éj Ajánlatkérés


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X