hírlevél törzsvendégprogram
Céges és családi rendezvények

Céges és családi rendezvények professzionális háttérrel és széleskörű szolgáltatásokkal

A Danubius Hotels jelenleg 5 ország 13 városában, több mint 280 terem- és helyszínlehetőséget kínál. A vállalati és családi rendezvények széles palettája az üzleti ebédtől, a fogadáson és születésnapi ünnepségen át, egészen a gálavacsoráig, elengedhetetlenné teszi, hogy a szállodalánc felkészült és nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekkel várja vendégeit. Több száz sikeres rendezvény megszervezése és több ezer elégedetten távozó résztvevő a biztosíték arra, hogy az Ön eseménye is felejthetetlen lesz.

Szállodáink komplex szolgáltatáscsomagot kínálnak a különböző rendezvényekhez, ahol egyszerre van jelen a korszerű technikai felszereltség, a minőségi catering, a vendéglátásban elkötelezetten dolgozó személyzet és a hivatalos program utáni számtalan wellness szolgáltatás, valamint egyedi árazású szállás a résztvevők számára.

Ne feledje, a Danubius Hotels nemcsak céges és családi rendezvényéhez biztosít helyszínt, hanem a vendégek szórakoztatásáról is gondoskodik. A nemzetközi szállodalánc hosszú évek óta a pihenés, a gyógyulás és a rendezvények szakértője, így nyújtva teljeskörű szolgáltatást Önnek Budapesten, vidéken vagy akár külföldön - Angliában, Csehországban, Szlovákiában és Romániában egyaránt.

Helyszínkereső


Tréning, csapatépítés és incentive utak belföldön
Szállodáink ideális helyszínt biztosítanak tréningek, vállalati képzések, csapatépítések lebonyolításához, vagy akár incentive utakhoz is, ahol minden egy fedél alatt megtalálható:

AKTUÁLIS CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMOK

Szakadjanak ki a dolgos hétköznapokból, és szenteljenek egy kis időt a közösen szerzett élményeknek!
Ehhez ajánljuk figyelmükbe vidéki csapatépítő ajánlatainkat:

Csapatépítés Győrben>  | Csapatépítés Pécsen> | Csapatépítés Hévízen> | Csapatépítés Bükfürdőn>

 
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X