hírlevél törzsvendégprogram

Fitness

Danubius Premier Fitness klubok és stúdiók

A Danubius saját fitness-klub hálózatot működtet a Danubius Premier név alatt (lásd: www.premierfitness.hu). Ezek a klubok teljes körűen felszerelt fitness központok, ahol külső vendégek is tagok lehetnek. Minden klubban változatos erősítő és kardio berendezések, medencék és szaunák találhatók, és a legújabb mozgásformákra épülő órákat tartanak (lásd: Csoportos tornák). A klubokban barátságos, több nyelvet beszélő szakemberek adnak tanácsot és segítenek az edzéstervek összeállításában (lásd: Személyes fitness konzultáció). Egyes wellness szállodánkban a Danubius Premier fitness klubok kisebb változata áll rendelkezésre, ezek neve „Danubius Premier fitness stúdió”. Minden stúdióban többféle professzionális kardio és erősítő gép található, melyekkel az egész testre kiterjedő teljes körű edzés végezhető.


Hol érhető el?

Edzésterv megújítás

A vizsgálat felépítése megegyezik a normál fitness állapotfelmérésével. Néhány vizsgálat keretében megmérik a pulzust, a vérnyomást, meghatározzák a testtömeg-indexet, a testsúly csípő arányt valamint a testzsír-indexet. Ezt követően kielemzik az eredményeket, hogy kizárják az ellenjavallatok lehetőségét. Az oktató ideális esetben javulást állapít meg a korábbi felmérés eredményeihez képest. Ez alapján újradefiniálja az elérendő célokat, szükség szerint módosítja az eddigi edzésprogramot és ellátja Önt alapvető életviteli tanácsokkal. Mivel a szervezet a fitnessprogram végzésével folyamatosan fejlődik, ajánlott 3 havonta megismételni a felülvizsgálatot.

Kezelés típusa: Wellness, Medical wellness
Mire javasolt: Rekreáció, Fogyás
Kezelés időtartama: 60 perc
Orvosi beutaló szükséges: nem

Egyéni Úszásoktatás

Szakképzett személyzet által végzett tevékenység, amelynek célja az egyik leghatékonyabb mozgásforma, az úszás elsajátítása. Fontos szerepe van a testtartás javításában, ezért nem csak a rekreáció, hanem a rehabilitáció területén is hasznos a vízben való mozgás. Így a csont- és ízületi bántalmak, szív- és érrendszeri betegségek,  gerinc deformitások és balesetek, valamint műtétek utáni terápiára is alkalmas.
Az úszásoktatás felépítése, menete a következő szakaszokból áll:
- Vízhez szoktatás,
- Úszástechnika oktatása,
- Mélyvízhez szoktatás,
- Úszásnemek szabályos elsajátítása

Kezelés típusa: Gyógy, Wellness
Orvosi beutaló szükséges: nem
Hol érhető el?

Fitness torna

Az edzésprogram magában foglalja a bemelegítést és nyújtást, kardió és izomfejlesztő gyakorlatokat, amelyeket levezető és nyújtó gyakorlatok követnek. Az edzésprogram megkezdése előtt orvosi konzultáció vagy fitness oktatóink közreműködésével végzett állapotfelmérés javasolt.

Kezelés típusa: Wellness, Medical wellness
Mire javasolt: Feszültségoldás, Rekreáció, Méregtelenítés, Fogyás
Kezelés időtartama: 60 perc
Orvosi beutaló szükséges: nem
Hol érhető el?

Személyes fitness konzultáció

A Danubius Premier fitness létesítményekben lehetőség van fitness konzultációra, melynek keretében az oktató felméri a vendég edzettségi szintjét, és megismeri az esetleges kockázati faktorokat. Ehhez megméri a vérnyomást, a pulzust és a testsúlyt, és meghatározza a testtömeg-indexet és a derék/csípőkörfogat arányt. A konzultációt követően megbeszélik Önnel a kitűzendő célokat, és segítenek összeállítani egy olyan edzéstervet, amellyel a célok elérhetők. A fitness konzultáció általában tartalmazza a berendezések használatának bemutatását is. Két hónap elteltével javasolt újabb konzultációt tartani.

Kezelés típusa: Wellness, Medical wellness
Mire javasolt: Rekreáció, Fogyás
Kezelés időtartama: 20-60 perc
Orvosi beutaló szükséges: nem
Hol érhető el?

Személyes fitness tréning

A személyes fitness edzés eltér a normál fitness konzultációtól és tanácsadástól. A fitness konzultáció keretében az oktató felméri a vendég edzettségi állapotát, kitűzi az elérendő célokat és bemutatja a gyakorlatokat. Az edzés alatt az oktatók tanácsokkal segítik a vendégeket, akik miután elsajátították a gyakorlatokat, a továbbiakban már egyedül végzik ezeket. A személyes fitness edzés során az oktató ugyanúgy felméri az edzettségi szintet és bemutatja a gyakorlatokat, de az edzés ideje alatt végig a vendég mellett marad. A személyi edzőt különösen ajánljuk azon vendégeinknek, akik hatékonyan javítani szeretnék edzettségi állapotukat vagy professzionális motivációt igényelnek az edzéshez. Vendégeink általában néhány edzésre igényelnek személyi edzőt, hogy az edzéssorozat végére elérjék a kitűzött célokat.

Kezelés típusa: Wellness, Medical wellness
Mire javasolt: Rekreáció, Fogyás
Kezelés időtartama: 60 perc
Orvosi beutaló szükséges: nem
Hol érhető el?
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X