hírlevél törzsvendégprogram

Kéz- és lábápolás

Első 1  |  2  |  3 Következő

Arany manikűr

Az aranymanikűr kezelés hagyományos manikűrrel kezdődik, amit kézradírozás és masszázs követ. Az eredmény lágy, bársonyos kezek és körmök. A kezelést nem javasoljuk abban az esetben, ha olyan köröm vagy bőrbetegség áll fenn, ami kontraindikáló lehet.


Hol érhető el?

Francia lakkozás

Francia manikűr

 

Géllakk eltávolítás

Géllakozás

Japán manikűr

Ebben a kezelésben egy hagyományos manikűrözést követően speciális méhviasz réteget viszünk fel a körmökre, majd egy kézmasszázzsal fejezzük be az eljárást. Különösen hatásos ez a kezelés a kézbőr hidratálására és megújítására valamint a körmök állapotának javítására. A kezelést nem javasoljuk abban az esetben, ha olyan köröm vagy bőrbetegség áll fenn, ami kontraindikáló lehet.


Hol érhető el?

Köröm vágás

Körömdíszítés Swarovski kővel

Komplett kézápolás (manikűr + parafinos kézápolás)

Hagyományos pedikűrt követően, a lábbőr ápolására is hangsúlyt fektetünk, paraffinos lábápoló kezelésünkkel. A paraffin gyógyító és bőrápoló tulajdonságát használjuk ki ebben a kezelésben. A kezeket lefertőtlenítve a kellemesen meleg olvadt paraffinba merítjük párszor, majd nylonba és frottír kesztyűbe csomagolva pihenni hagyjuk. A kezekre dermedt paraffin egy okklúziós réteget képez, mely a csomagolás alatt kellemesen meleg marad az egész kezelés alatt. Jótékony hatása enyhíti az ízületi merevséget, a krónikus fájdalmat, elősegíti a gyógyulást és nem utolsó sorban puhává és bársonyossá teszi a kéz  bőrét.


Hol érhető el?

Komplett lábápolás (Pedikűr + paraffinos lábápolás)

Hagyományos pedikűrt követően, a lábbőr ápolására is hangsúlyt fektetünk, paraffinos lábápoló kezelésünkkel. A paraffin gyógyító és bőrápoló tulajdonságát használjuk ki ebben a kezelésben. A  lábakat lefertőtlenítve a kellemesen meleg olvadt paraffinba merítjük párszor, majd nylonba és frottír kesztyűbe csomagolva pihenni hagyjuk. A  lábakra dermedt paraffin egy okklúziós réteget képez, mely a csomagolás alatt kellemesen meleg marad az egész kezelés alatt. Jótékony hatása enyhíti az ízületi merevséget, a krónikus fájdalmat, elősegíti a gyógyulást és nem utolsó sorban puhává és bársonyossá teszi a láb bőrét.


Hol érhető el?
Első 1  |  2  |  3 Következő
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X