Danubius Magazin

30 év emlékezetes pillanatai Bükön

Hogy mitől lehet egy szálloda nem csak jó, de kiváló? Mi lehet az a vonzerő, ami miatt éveken keresztül visszajárnak a vendégek? Mi tehet vonzóvá, a vendégek kedvenc szállodájává egy vidéki hotelt  akár 3 évtizeden át? 

Élmények vonzásában

A napokban jelent meg az a kiadvány, amely a 30 éves Danubius Health Spa Resort Bük wellness szállodát mutatja be számok és élmények tükrében. Érdekes lehet azok számára is, akik már ismerik, és azoknak is, akik még sosem jártak ott, hiszen olyan emlékekkel, háttérinformációkkal találkozhatnak a magazin oldalain, amelyekre méltán büszke a szálloda és minden dolgozója.

Kevesen tudják, hogy nem csak a szállodát jutalmazták számos kitüntetéssel (többek között Best of Hungary 2012 és 2013 díjjal, Magyar Turizmus Minőségi Díjjal 2006-ban, 2010-ben, 2014-ben), de a szálloda igazgatójának, Katz Péternek a munkáját is több ízben elismerték. Így lett az év szállodása 2012-ben és kapta meg a Pro Turismo Díjat 2011-ben. Ám, ennél még különlegesebb díjazásban is részesült: a 2011-ben megtartott jubileumi gálaesten a legkedvesebb törzsvendégek Oscar-díjjal jutalmazták kedvenc szállodájuk igazgatóját.

Történetek innen és onnan

A magazinból megismerhetünk több érdekes, vicces, különleges esetet, melyet hol a szálloda dolgozói, máskor a szálloda vendégei osztanak meg velünk. Kiderül belőlük, hogy nem csak az tesz egy szállodát igazán vonzóvá, hogy kellemes a gyógyvize, hogy kényelmes az ágya, vagy az, milyen ételek kerülnek a büféasztalra, de bizony az is nagy jelentőséggel bír, kikkel találkozunk, milyen a személyzet, hogyan reagálnak a dolgozók egy-egy vészhelyzetre. A történeteket számos gyerekélmény is színesíti, melyekből kiderül, hogy a Danubius Bük egy vérbeli családbarát szálloda.

Mi szem, szájnak ingere

Persze egy szállodai pihenés élményét az is nagyban meghatározza, milyenek az ott kínált falatok. Nos, a büki szálloda nem szégyenkezhet, hiszen a 2012 novembere óta bevezetett all inclusive étel-ital kínálat osztatlan sikert hozott. Gasztromániások, egészségtudatosok, gyógyvendégek, szülők és gyerekek körében is. Hogy pontosan mit is takar ez a korlátlan gasztronómiai élvezeteket kínáló szolgáltatás, azt elolvashatjuk a magazinból. Sőt, különleges receptekkel bővíthetjük receptgyűjteményünket, melyeket Zsoldos Antal konyhafőnök bocsátott a rendelkezésünkre.

Vizek és medencék minden korosztálynak

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a Danubius Bük már régóta nem csak a gyógyturisztikai kívánalmaknak felel meg, de lehetőséget ad arra is, hogy családdal együtt érkezve a kicsik számára is többféle vizes kikapcsolódás, sőt animációs program álljon rendelkezésre. Hogy melyek ezek a vidám, szórakoztató, játékos attrakciók, azokat megtudhatjuk a magazinból, de még jobb, ha felkerekedünk és kipróbáljuk. Vagy újra átéljük, hiszen a jubileumi év szülinapi akciókat, kedvezményeket, programokat is jelent. Elő a naptárt, tervezzék be jó előre bükfürdői pihenésüket és éljenek az online letölthető kuponfüzet kínálta kedvezményekkel!

A jubileumi magazint a szállodába érkező vendégek kapják kézbe, de a kíváncsiak a szálloda jubileumi weboldaláról is letölthetik.

Hozzászólások