Ízes élet a Flamenco séfjével

Mautner Zsófi ezúttal a Danubius Hotel Flamenco séfjével karöltve főzött ínycsiklandó vacsorát – nézze meg Ön is, hogyan sikerült!

Mautner Zsófit nem kell bemutatni azoknak, akik ízesen szeretik élni az életet. A gasztroblogger főzőműsorában mindig vendégül lát valakit, akár a szakmai “konyhavilágból”, akár a sztárvilágból.

Nemrég a 4*-os budapesti szálloda, a Danubius Hotel Flamenco séfjével, Altbacker Györggyel együtt főzőtt, nem is akármit: sertésszűzérméket belga sörös sajttal, csőben sütve, baconös-paradicsomos ceruzababbal! Zsófi jó segédként megfogadta a séf úr tanácsait, többek között azt is, hogy a sörből hagyjon a vacsora mellé is… 🙂

Nézze meg Ön is kulissza fotóinkat a forgatásról, a videót pedig IDE KATTINTVA találja!

 

izeselet-9

izeselet-8

izeselet-7

izeselet6

izeselet3

izeselet

izeselet5

 

A fotókat köszönjük a Danubius Hotel Flamencónak!

Hozzászólások

Ezt is kedvelheted..