Ízes élet – profi módra!

Különleges menüt szeretne készíteni, de nincs ötlete, hogyan és miből? Ínycsiklandó főfogást készített a Danubius Grand Hotel séfje – nézze meg a videót!

Mautner Zsófi, az Ízes élet háziasszonya nemrég Kovács Ferenc séf urat hívta meg gasztroműsorába, hogy együtt készítsenek el egy ízletes főfogást. A mester precíz kezei alatt olyan klasszikus összetevőkből, mint a csirke és a kacsa, egyáltalán nem hétköznapi ebéd (vagy vacsora) született, egyszerűbben és könnyebben, mint gondolná!

 

 

A Széchenyi Étterem (Daubius Grand Hotel Margitsziget) séfje Tanyasi jércemellet készített camamberttel, mangóval és gyömbérrel, mindehhez pedig tépett salátát kínált kacsazsíros öntettel – hozzá extra kényeztetésként egy kis kacsamájjal megspékelve.

A közös főzés során Kovács Ferenc például azt is elárulta, melyik fűszer “bolondítja meg” a mangót – annyit elárulunk, hogy nem a gyömbér.

Nézze meg Ön is, hogyan varázsolhat egzotikus gyümölccsel és fűszerezéssel stílusos és elegáns menüt az asztalra!

Hozzászólások