A Danubius Hotels utazási magazinja

Danubius Receptek – Franciasaláta

Ennek a jóízű majonézes salátának semmi köze a francia konyhához. Hidegtálak elmaradhatatlan része. Mutatós a szemnek a színes zöldségek miatt, és pikánsan ízletes a benne lévő nyers almának és ropogós csemegeuborkának köszönhetően. Hozzávalók: Majonézhez:...

Danubius Receptek – Resztelt máj

Egyszerű és ízletes étel, érdemes betervezni, ha csak kevés időnk van főzni. Két dologra érdemes figyelni, egyrészt, hogy kellően szaftos legyen, másrészt, hogy okosan bánjunk a sóval. Próbáljuk ki nemcsak csirkemájjal, hanem sertés-, pulyka-,...

Turizmus Világnapja 2016 – utazás akadálymentesen!

Szeptember 27. egy különleges világnap, ünnep a turizmusban dolgozóknak, és ünnep mindenkinek, aki utazik. Sok-sok éve ezen a napon ünnepeljük a Turizmus Világnapját, a világraszóló esemény megálmodója az ENSZ Turisztikai Világszervezete. Az utazás élménye fontos...

Hallottál már a halpedikűrről?

A természetes gyógymódokat kedvelők körében egyre népszerűbb egy különleges lábápolási eljárás, amely igazából már nagyon régóta ismert, főleg az eurázsiai régióban. A törökök például már a XIX. század óta tudják, hogy létezik egy apró...

Eljött az én időm! Elő a bakancslistás kívánságokkal!

Az időmilliomosnak hitt, kipihent, harmóniától sugárzó nyugdíjas korosztályra a hétköznapi mókuskerékben teperők gyakran irigykedve és sóvárogva gondolnak. Milyen jó nekik, hiszen nincsenek munkaidőhöz kötve, csak utaznak, ráérősen cseverésznek, mindenre van idejük… Ismerjük a kifejezést...

Danubius Receptek – új videósorozat indul!

Örömmel ajánljuk figyelmükbe a Danubius Hotels Group most induló gasztro videósorozatát. A Danubius Receptek röviden, tömören és látványosan adnak segítséget kedvenc ételeink elkészítéséhez. A sorozatban a legnépszerűbb előételek, levesek, főételek és desszertek kaptak helyet,...

Itt az ősz, túrára fel!

Bár még csak szeptember elején járunk, már érezteti magát az ősz. A nap sugarai gyengébben simogatják a bőrünket, a fák levelei aranysárgába hajlanak, a levegő megtelik párával. Ám a nappalok még langyosak és kellemesek,...

Danubius receptek – Mákos guba vanília sodóval

Gyermekkorunk kedvence ez a népszerű desszert. Vannak, akik csak a téli ünnepkörben készítik el ezt az édes finomságot, és vannak, akik szinte minden héten örömmel falatoznának belőle. Sokféleképpen el lehet készíteni, de a lényeg,...

Danubius receptek – Brassói aprópecsenye

Nagyon sokan, nagyon sokféleképpen készítik ezt az igazán tartalmas főételt. Laktató egytálétel, amely az omlós hús és a ropogós burgonya különlegesen ízletes kombinációja. Játszi könnyedséggel elkészíthető, frissen a legfinomabb! Hozzávalók: 50 dkg sertésszűz 10...