Kategória: Szállodavilág

Adventi mesehotel a Gellért szállodában

Nem is létezhet a gyerekek számára nagyobb öröm, mint beszabadulni egy teljes napra vagy akár egy hétvégére Budapest legnagyobb és legmesésebb gyerekszobájába, ahol játékok és programok kavalkádja szórakoztatja őket, és ahol még a nagy...

A tökéletes karácsonyi ajándék: Danubius ajándékkártya

Az ajándékkártya kiváló választás, hiszen olyan élményeket és kikapcsolódási lehetőségeket ajándékozhatunk ily módon szeretteinknek, melyek felhasználása rugalmas és igényre szabható. A Danubius Ajándékkártyát nem csak szállásra, de wellness illetve gyógyszolgáltatásokra is beválhatjuk, vagy akár...

Téli kikapcsolódás Szovátán, a Hotel Bradetben

Távol a világ zajától, ám mégis, elérhető közelségben, a Görgényi-havasok lábánál fekszik Szováta, mely tökéletes helyszín egy kiadós pihenésre, a feszültségek elengedésére, és arra, hogy megismerhessük a Danubius Health Spa Resort Bradet kitűnő, pihentető...

Danubius Receptek – Csillagánizsos tökpite

Szinte mindenből készítünk pitét – például almából, meggyből, szilvából és túróból is -, miért is ne próbáljuk meg ezúttal a zamatos sütőtökből? Csak vigyázzunk, hogy maradjon elég töltelék a tészta közé, hiszen könnyen előfordulhat,...

Szilveszteri wellness Erdélyben 2016

Ha 2016-ban egy picit messzebbre utaznánk szilveszterezni, válasszuk Erdélyt és csodálatos üdülővárosát, Szovátát. A meghitt hangulatú pihenőhely olyan, mint a soha nem múló szerelem. Nem csupán kirándulási pontnak tökéletes, de wellness élmények szempontjából is...

Danubius Receptek – Macaron

Trendi és híres, színes és nagyon vidám édesség, állítólag még ünnepe is van, március 20. a macaron napja. Legendák övezik történetét, amelyben az olaszok is és a franciák is szót kérnek maguknak. Nem a...

Danubius Receptek – Szent Jakab kagylós töksaláta

Különleges meleg előétel, amely egy csipetnyi luxust varázsol asztalunkra. Nagyon gyorsan elkészíthető, a kagyló és a sütőtök édeskés íze rafináltan olvad össze a fokhagymás dresszinggel és a ropogós zöldsalátákkal. Hozzávalók: Dresszinghez: 1 dl fehérbor...