hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Miért foglaljon nálunk?
   
A LEGJOBB ÁR GARANTÁLT
A LEGJOBB ÁR GARANTÁLT
Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb áron!
 
   
   
NINCS FOGLALÁSI DÍJ
NINCS FOGLALÁSI DÍJ
Mi semmilyen foglalási díjat nem számítunk fel!
 
   
   
NYUGDÍJAS KEDVEZMÉNY CSAK NÁLUNK
NYUGDÍJAS KEDVEZMÉNY CSAK NÁLUNK
Nyugdíjas kedvezmény csak direkt foglalóknak jár.
 
   
ÜDÜLJÖN KEDVEZMÉNNYEL!

Hozza ki a legtöbbet a legkevesebből!

 
Ajándékkártya

Lepje meg szeretteit szállodai élményekkel!

 
Danubius receptvideók

Receptvideóinkkal Ön is könnyen elkészítheti kedvenc ételeinket!

GyógyszállodákGyógyszállodák

Szállodáinkban több évtizedes hagyományokat alkalmazva, de a legkorszerűbb szakmai elvárásoknak megfelelve, képzett szakorvosaink és terapeutáink állnak vendégeink rendelkezésére. Kezeléseink gyógyító hatása a legkülönlegesebb természeti erőforrásokra épül, mint például a termálvíz, az iszap és a természetes gázok.


TovábbTovább
Konferencia szállodákKonferencia szállodák

Ha rendezvényhez keres ideális helyszínt, a Danubius Londonban, Budapesten, Pöstyénben, Büdöskőn (Smrdaky), Marienbadban, Szovátán és a nyugat-magyarországi városokban egyaránt kínál tárgyalások, szemináriumok, konferenciák, üzleti vagy családi rendezvények színvonalas lebonyolítására alkalmas szállodákat. 


TovábbTovább
Wellness szállodákWellness szállodák

Szakadjon ki a szürke hétköznapokból, a mindennapi stressz okozta fáradtságból, és kényeztesse testét, lelkét wellness szállodáinkban, ahol kellemes környezet, frissítő vízi világ, relaxáló szaunák, professzionális wellness és kozmetikai kezelések segítenek Önnek a tökéletes ellazulásban!


TovábbTovább
All inclusive szállodákAll inclusive szállodák

A Danubius három magyarországi szállodájában biztosít all inclusive ellátást, hogy az üdülés Önnek valóban csak a pihenésről szóljon. Az all inclusive szolgáltatás keretében az ínycsiklandó étel- és italkínálaton túl a felnőtteket számos wellness és sportlehetőség, a gyermekeket pedig színes programok várják.


TovábbTovább
Családbarát szállodákCsaládbarát szállodák

Élvezze ki a családjával együtt töltött perceket! Szállodáink kitűnő lehetőségeket kínálnak a kikapcsolódásra kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Míg a szülők a medence partján feltöltődnek, a gyermekeket profi animátorok játékokkal és készségfejlesztő foglalkozásokkal szórakoztatják.


TovábbTovább
Városi szállodákVárosi szállodák

A nyüzsgő nagyvárosok, London és Budapest, Európa korábbi kulturális fővárosa, Pécs és a patinás barokk város, Győr mind egyedülálló hangulattal, gazdag kulturális élettel és szórakozási lehetőséggel várja az utazókat. Városi szállodáink a központokban, illetve frekventált helyszíneken találhatóak.


TovábbTovább
Spa szállodákSpa szállodák
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X