hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap

ExperiDance : Gyöngyhajú lány

Program helyszíne: Városi Sportcsarnok - 8380, Hévíz Széchenyi utca
Program időpontja: 2016-12-03 - 2016-12-03
Időpont: december 03. szombat 19:00
Helyszín: Városi Sportcsarnok

Mindenkiben ott van a szunnyadó gyermek, így a tündérmeséket a felnőttek is szeretik, csak be kell őket csomagolni,, felnőtt köntösben”! A ,,Gyöngyhajú lány balladája” című musical, mely egy fiatal felnőtté válásán, az első nagy szerelmi csalódásán keresztül idézi meg a Balaton part, a tó ősi legendáit.
Az Omega együttes és az ExperiDance Production több mint fél év gondos tervezés, aprólékos egyeztetés és lázas alkotómunka után, állította színpadra újdarabját. A produkcióban, olyan világszínvonalú slágerek csendülnek fel, mint a Trombitás Frédi, a Régi Csibészek, az Ezüst Eső,a Ha én szél lehetnénk vagy a Gyöngyhajú lány.
Jegyek már válthatók:
Városi Könyvtár: Hévíz, Rákóczi u. 17-19., Tel.: 83 / 343 102 Fontana Filmszínház: Hévíz, Rákóczi u. 9., Tel.: 83 / 343 351

Telefon

+3683540131

Telefon

+3683341545

Program helyszíne

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X