hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap

Corvin köz

Program helyszíne: Budapest, VIII. kerület - Corvin köz - 1082, Budapest Corvin köz
Program időpontja: 2016-01-01 - 2016-12-31
Budapest Józsefváros Önkormányzata az idei évben az 1956-os Forradalom és Szabadságharc 60.évfordulójára való tiszteletteljes emlékezésül. Plakátkiállítással, emléktúrákkal, történelmi beszélgetésekkel várják az érdeklődőket Józsefvárosba.
A túrák során az érdeklődők végiglátogathatják az 1956-os Forradalom ikonikus helyszíneit, többek között megtekinthetik a Magyar Rádió épületét, meglátogathatják a Corvin köz emléktábláit, emlékezve az elhunyt hősökre mécseseket, virágokat helyezhetnek el a Pesti Srác szobránál és a Práter utcai emléktábláknál. Egyes helyszíneken az 56-os Forradalom és Szabadságharc túlélőinek hiteles tolmácsolásában hallhatják a történelmi eseményeket.
1956 hősiessége a mai napig velünk él az utcákon, a tereken, a golyók ütötte falakon: a kerületben több helyen emléktáblák, emlékhelyek őrzik a forradalom és szabadságharc örökségét.
„1956 őszén Józsefvárosban folyt a legelkeseredettebb küzdelem a fővárosban. A fegyveres felkelés gyakorlatilag a VIII. kerületben kezdődött október 23-án a Magyar Rádió épületének ostromával. A Bródy Sándor utcai székházánál dördültek el az első lövések, és itt esett el a felkelés első hőse, egy tizennyolc éves tanuló is. Az összecsapások a kerület számos pontján folytatódtak, többek közt a Szabad Nép székházánál, a Józsefvárosi Telefonközpontnál, az egykori Köztársaság téren, és kisebb harcok voltak a kerület több utcájában is. Az Üllői út és a Nagykörút kereszteződése, illetve a közeli utcák a fegyveres ellenállás legfontosabb területei közé tartoztak: a szovjet csapatok az Üllői úton vonultak be a városba. A Corvin köz környékét tartották a szovjetek a legveszélyesebbnek, a pusztítás ezért itt volt a legnagyobb.” /56-os Intézet archívum/

Telefon

-

Program helyszíne

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X