hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap

Budapest TukTuk

Program helyszíne: Budapest (többféle útvonalon) - 1051, Budapest Erzsébet tér 12.
Program időpontja: 2016-03-01 - 2016-10-31
Nézd más szemmel a várost, fedezd fel velünk Budapestet! Válassz tematikus túráink közül vagy tervezd meg sajátodat! Olyan helyekre kalauzolunk Budapesten, ahová más biztosan nem!
Járd be velünk a Margit-szigetet, igyál egy pohár bort a város tetején, nézd meg velünk Budapest éjjeli fényeit! 60-100 perces túráink a városnézés új dimenzióját nyújtják! Ajándék dunai sétahajózást is tartalmazó exkluzív, 150 perces túránkon pedig mindent megmutatunk. Bízd ránk Magad!

Telefon

+36702573020

Telefon

+36702821404

Program helyszíne

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X