hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap

Klauzál téri piac

Program helyszíne: Klauzál Csarnok - 1072, Budapest Klauzál tér 11.
Program időpontja: 2016-01-01 - 2016-12-31
A Klauzál téri Vásárcsarnok egy tűzvészben elpusztult színház helyén épült fel 1897-ben, amikor a vásárcsarnok-építési lázban égő főváros öt helyen nyitott meg piacolásra alkalmas placcot. A valaha impozáns, háromszáz árusító hellyel rendelkező építményt 1987 óta 2015-ben újították fel először. Ekkor egy új funkciókkal és terekkel rendelkező csarnokot álmodott meg a városvezetés: az utolsó porszemig renovált épület pedig 2015 októberében nyitott ki. Az épületbe továbbra is a Klauzál téri és az Akácfa utcai főbejáratokon lehet bemenni, a vadonatúj galériaszintre pedig lépcsőkön, mozgólépcsőn vagy liften vezet az út. Az őstermelői asztalok és hűtőpultok mellett számos vendéglátó, finompékárus, valamint hagyományos iparosok és szolgáltatók várják a vásárlókat a hét minden napján. Az emeleten kapható palacsintát kifejezetten ajánljuk.

Telefon

+3612905611

Program helyszíne

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X