hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap

Silverline Cruises

Program helyszíne: Jane Haining Rakpart - 1000, Budapest Jane Haining Rakpart
Program időpontja: 2016-01-01 - 2016-12-31
Cégünk a Silverline Cruises Kft exkluzív és egyedülálló szolgáltatást teremtett a magyar turizmusban a Budapestre érkező belföldi és külföldi vendégek számára. A Silverline Cruises Kft. szolgáltatásai a kiváló élményt biztosító menetrendszerű sétahajózás, a városnézéssel egybekötött vacsora és zongoracsata est mellett, lehetőség van üzleti, privát, esküvői, csoportos rendezvények megrendezésére és lebonyolítására, továbbá motorcsónak- és yacht bérlésre is. A hajózásban, jacht clubok üzemeltetésében és a néhány éve alapított hajógyárunknak köszönhetően közel 30 év távlatában kiemelkedő tapasztalatra tettünk szert. A magyar szolgáltatók által átlagosan használt 40-50-60 éves hajóikkal ellentétben, mi csak új és minőségi, elsősorban alumínium katamarán hajókkal dolgozunk.

Telefon

+36205681251

Program helyszíne

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X