hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap

Magyar Nyelv Napja 2016

Program helyszíne: Kisfaludy Színpad, Kisfaludy Galéria, Vaszary Galéria, Kiserdő - Kőszínház - 8230, Balatonfüred Kisfaludy u. 1.
Program időpontja: 2016-11-11 - 2016-11-13
A programokat a partnervárosokkal szoros együttműködésben valósítja meg a város minden évben. Flashmob akció során a diákok közösen szavalnak verset, online kvízjátékban vehetnek részt, a helyi diákok számára pedig szókirakó feladatokkal, koncerttel, alkotó műhelyi foglalkozással, a felnőtt korosztályt pedig Népzenei koncert és táncház előadással várjuk.
Ezen a napon hirdetjük ki Balatonfüred legszebb szavát is, melyre a szavazatokat a megelőző napok során lehet leadni a város kulturális és oktatási intézményeiben.

Telefon

+3687481187

Telefon

+36305027132

Program helyszíne

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X