hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap

Éjszakai túrák

Program helyszíne: - 9400, Sopron Várisi utca 4
Program időpontja: 2012-02-09 - 2020-12-31

Az éjszakai élet nem csak a városokban, hanem a természetben is egészen más mint nappal. Gondoljunk csak az egyes éjszaka aktív állatokra vagy néhány növény virágzatára, melyek éjjel összezáródnak - nem beszélve az éjszakai égboltról, melyen szemünk elé tárulnak, a nappal szinte láthatatlan csillagok és bolygók.
A túrákat elsősorban a Soproni-hegységben szervezik, ahol csupán az éjszakai erdő különleges, sejtelmes világa már felejthetetlen élményt nyújthat. Amennyiben a felhőzet engedi, úgy teleszkóppal a gyakoribb égitesteket is megfigyelhetik. Ezen túránkat 10 éves kortól javasoljuk.

Program helyszíne

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X