hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap

Fertő tó

Program helyszíne: - 9400, Sopron Várisi utca 4
Program időpontja: 2012-02-09 - 2020-12-31

A Fertő az eurázsiai sztyep tavak legnyugatibb képviselője, s egyben Európa legnagyobb szikes (alkaline) tava.
A Fertő tavon vitorlázhat, sétahajózhat; kenuzhat a nádasban, horgászhat a csatornán, fürdőzhet és napozhat a strandon. Vízibiciklizhet, csónakázhat a sós tó tükrén. Megízlelheti a vidék híres borait, a vendéglők ételkülönlegességeit.
A Fertő tó körül több strand, kikötő - a magyar oldalon Fertőrákoson az ausztriai oldalon Ruston és Mörbischen - várja fürödni, sportolni vágyókat..

Mörbisch am See nevét az elmúlt huszonöt évben Európa-szerte híressé tette a nyaranta tartott Fertő tavi Ünnepi Játékok, melynek műsorán klasszikus operettek szerepelnek.. Az előadások végén tűzijátékkal kápráztatják el a közönséget.
www.seefestspiele.moerbisch.at

Program helyszíne

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X