hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap

Gyöngyvirág Tanösvény ( 3,5 km, 8 bemutató állomás)

Program helyszíne: - 9400, Sopron Várisi utca 4
Program időpontja: 2012-02-09 - 2020-12-31

A turista útvonalat a májusban nagy tömegekben nyíló gyöngyvirág táblái jelzik. A rómaiak halastavától, a Tómalomtól induló tanösvény a soproni tavasz kezdetétől ( a som rügyfakadásától) a nyár virágpompáján  át az ősz izzó gyümölcséig bemutatja a Szárhalmi parkerdő élővilágát. A közeli Kecskehegyi kilátóról a hófödte alpesi hegyvonulat és a Fertő tó is belátható. Tómalom a 6-os helyi járatú autóbusszal  érhető el. A teljes útvonal megismerése 1-1,5 órát igényel.

Program helyszíne

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X