hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap

Madármegfigyelő túrák

Program helyszíne: - 9400, Sopron Várisi utca 4
Program időpontja: 2012-02-09 - 2020-12-31

A Fertő tó hatalmas nádasa, a tó környéki kaszálók, legelők és szikes tavak páratlanul gazdag madárvilágnak adnak otthont. Szakvezetők segítségével egy olyan csodálatos világgal ismerkedhetnek meg, melynél a kevésbé érdeklődőknek is felébredhet kíváncsisága. A túrák leggyakrabban a Fertő-Hanság Nemzeti Park élőhely-rekonstrukciós területein valamint az ausztriai Neusiedler See-Seewinkel Nemzeti Park szikes tavainál zajlanak. A túrák kora hajnali órákban indulnak előzetes egyeztetés alapján, melyek saját autóval, bérelt autóbusszal vagy kis busszal, valamint kerékpárral is lebonyolíthatók.

Program helyszíne

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X