hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap

Sörtúra

Program helyszíne: - 9400, Sopron Vándor Sándor u. 1.
Program időpontja: 2012-02-09 - 2020-12-31

Látogasson el a soproni sörgyár Sörházába, nyerjen betekintést a sörgyártás rejtelmeibe. Filmvetítés során és a kiállítást megtekintve ismerheti meg a sörfőzés állomásait ( főzőház, erjesztő, szűrőház, szállítósor, palacktöltő). Sörfőző mesterek vezette gyárlátogatás során bepillanthat a sörnevelés fortélyaiba. A sörgyár márkáit kedvelők az ajándékboltban emlék- és ajándéktárgyakat vásárolhatnak.
sorhaz@brau.hu

Program helyszíne

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X