hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
A Nyugalom Szigete

A Duna által körülölelt, ősfákkal, rétekkel, romantikus tavacskákkal ékesített zöld sziget különleges atmoszférája szinte tapintható: léleknyugtató, idegkisimító hatását érdemes megtapasztalni és minél gyakrabban élni vele.

A Duna közepén található Margit-sziget Budapest legszebb parkja, csaknem 100 hektáros területén százesztendős gesztenyefákkal szegélyezett fasorok, angol-, japán- és francia kertrészletek váltják egymást.
A szigeten már a római korban is laktak, a középkorban kolostorok választották védett nyugalmát és a királyok használták vadászterületnek. Eredetileg három különálló sziget volt itt, a Fürdő- és a Festő- sziget valamint a Nyulak szigete. Ezeket vették körül közös betonozott parttal a XIX. századi folyószabályozások idején, kialakítva a sziget mai, 2,5 kilométeres hosszát. Nevét IV. Béla király lányáról, Margitról kapta, aki a tatárjárás után hálából egy Margit-szigeti kolostorba vonult.

A Margit-sziget északi végén áll az Ybl Miklós tervei alapján 1873-ban neoreneszánsz stílusban épült Danubius Grand Hotel Margitsziget szálloda – patinás, történelmi épülete, kifinomult belső kialakítása, eleganciája békebeli hangulatot sugároz. A négycsillagos superior szállodát földalatti folyosó köti össze a szomszédos gyógy-wellness szállodával.

A Danubius Health Spa Resort Margitsziget igényes fürdő és gyógyrészlege a szigeten található termálkutak vizét nemzetközi hírű színvonalon hasznosítja különféle mozgásszervi betegségek kezelésére. Gyógycentrumában úszómedencével, termálmedencékkel, jacuzzival, szaunával, gőzfürdővel várja a feltöltődésre vágyó vagy gyógyulni kívánó vendégeket. A kezelésekhez az 1000 méter mélyről feltörő 70C°-os víz gyógyító hatását használják fel iszappakolás, balneoterápia, galván kezelések formájában. A kezeléseket különösen jó hatékonysággal alkalmazzák reumatikus megbetegedések, ízületi és izomsérülések, valamint idegrendszeri, keringési és légzőszervi problémák esetén. Ugyanitt lehetőség van kozmetikai, fogászati, szemészeti, plasztikai sebészeti kezelést is igénybe venni nemzetközi színvonalon, magas szinten képzett szakembergárdával.

A kényeztető relaxációs masszázsok és frissítő wellness kezelések kínálata folyamatosan bővül. Rövid, de hatékony kikapcsolódást és feltöltődést szolgálnak a fél- vagy egésznapos DaySpa program-összeállítások. Néhány röpke óra alatt kisimulnak az idegeink, feltöltődnek energiaraktáraink, ha kipróbáljuk a méregtelenítő Aqua Detox programot, a lazító Manager programot, a gondűző Relax Pure csomagot vagy a szépítő Afrodité pakolást Kleopátra fürdővel. www.danubiushotels.hu

A DHSR Margitsziget szállodában készült fotókon Farkasházi Réka, a Danubius Bubbles Club háziasszonya szerepel.

Képgaléria

KépKépKépKépKépKép
KépKépKép
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X