Családi pihenés az Aquában

2015-06-01

A háromgenerációs pihenés titka egyszerű: miközben a gyógyvízben pihennek a nagyszülők, addig a szülők a wellness örömeit élvezik, a gyerekek pedig önfeledten játszanak az animátorokkal.

Aki akár csak egyszer is megszállt már a Danubius Health Spa Resort Aqua wellness és all inclusive hotelben, tudja, hogy ebben az ősfákkal határolt, ligetekkel és ösvényekkel teletűzdelt parkban valódi feltöltődés fogadja a pihenni vágyókat. A gyógyhatásairól híres hévízi termálvíz már régóta vonzza a hazai és külföldi vendégeket, akik gyakran 2-3 hetes időszakra érkeznek. Természetesen számos program közül választhat az is, aki rövidebb időszakra jön és az aktív kikapcsolódást részesíti előnyben – például a családdal, gyerekekkel érkezők.
De nézzük, mitől is lehet ez a szálloda harmonikus egysége a gyógykezeléseknek és a családbarát pihenésnek? A fedett termálmedencéken kívül egy külső és belső élménymedence található a hévízi Hotel Aqua wellness fürdőjében, amely több bugyogóval, dögönyözővel masszírozza a fáradt végtagokat. A medence egy része csupán 30 cm mély vízzel rendelkezik, itt nagyon kényelmesen eljátszanak a legkisebbek. Őket egy fedett, vízi játékokkal kialakított gyermekmedence is várja. A park másik részén úszómedence fogadja a sportos kedvűeket. Ha leúsztuk a napi penzumot, vár ránk a Kneipp taposó, amelynek hűs vize felfrissít, a kavicsok pedig alaposan megdögönyözik a talpakat.

Ha egy kis melegségre vágynánk, a felújított szaunavilág több lehetőséget is tartogat. Textiles és natur finn szauna, infraszauna, gőzfürdő és egy merülő medence teszi teljessé a wellness élményeket. Ráadásul a szauna szeánszokkal változatossá és még hatékonyabbá válik a szaunázással töltött idő. A gyógykezelések mellett számos wellness masszázzsal és kezeléssel kényeztetik a Spa és az Emporium szépségszalon vendégeit. A szálloda területén található fitness terem, ahol csoportos órákon vehetünk részt, vagy egyénileg próbálhatjuk ki a fitness gépeket. Lehetőségünk van gyalogtúrákra, nordic walking-ra, chi kung és jóga órákra, vagy kerékpár túrákon való részvételre, és ha elfáradtunk vár minket a pihentető sóbarlang.

Az Aqua szállodában a tavalyi évben bevezetésre került a Danubius Hotels Bubbles Club gyermekbarát programja. A Bubbles Club animátorai szakértelmükkel egy pillanat alatt összekovácsolják a különféle korú és nemzetiségű gyerekeket, akik önfeledten élvezhetik a kézműves foglalkozásokat, a búvárkodásokat, a kincskeresést, sportversenyeket vagy az arcfestést, esténként pedig a táncos lábúak mini discoban ropják.
Az Aquában családi apartman is rendelkezésre áll, ahol vidám, színes enteriőrben jól pihenhet együtt egy többgyermekes család is. A szobában találunk ételmelegítőt, wc-szűkítőt, csecsemő étkészletet is, és persze babaágyat.

Sokszor okoz gondot, hogy mit és mikor eszik egy gyerkőc. Az Aquában erre sem lesz gondunk! Az all inclusive ellátásnak köszönhetően minden napszakban van mit rágcsálni: délelőtt fagylaltot, üdítőt, délután sütit, gyümölcsöt, pizzaszeletet vagy épp kukoricát nassolhatunk. A fő étkezéseknél a gyerekmenüben kedvenc fogásaik várják az apróságokat. Az egészségtudatos étkezést pedig egészséges- és bio alapanyagokkal és ételallergiások részére készített fogásokkal a Danubius Healthy Choice kínálata biztosítja.

További részletek hévízi all inclusive wellness szállodánkról itt talál>