hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Danubius Health Spa Resort Bradet hivatalos megnyitója

A Danubius Health Spa Resort Bradet szálloda hivatalos megnyitója, egy "stresszoldó" rendezvény

A Danubius Health Spa Resort Bradet szálloda idén nyáron újra megnyitotta kapuit azon vendégek számára, akik magas színvonalon vágynak pihenni és gyógyulni, megszabadulni a mindennapokban egyre inkább jelen levő stressztől.

2014. szeptember 12. a szálloda hivatalos megnyitójának napja: ezzel a nappal a Danubius Health Spa Resort Bradet hivatalosan is megnyitja kapuit a  gyógy- wellness- és üzleti turizmus piacán.

A több, mint 7 millió eurós befektetés során, a korábban 2* besorolású Bradet szálloda, Szováta legmodernebb és egyben legújabb szállodájává változott; a felújításnak köszönhetően bekerült a 4* superior, azaz a luxus szállodák kategóriájába.

A stresszoldásra kiválóan alkalmas szálloda, a “No stress, balance your life”, azaz “Semmi stressz, élj kiegyensúlyozott életet” üzenetet tűzte ki mottójául és ezzel Románia azon kevés szállodái közé tartozik, ahol antistressz csomagokat értékesítenek (test és lélek terápia), a testi és lelki egyensúly visszanyerése érdekében. A nyári hónapokban, a relaxáló-ellazító hatást segíti a Medve-tavi sós vízi fürdőzés - Európa egyetlen heliotermikus tava különlegesen egyedi élményt nyújt az itt megszálló vendégeknek.
 
A szálloda 5 apartmanja és 88 szobája a mai kor kényelmi elvárásainak megfelelően lett felszerelve. A szobák felszereltségének elengedhetetlen kelléke a légkondicionáló berendezés, amely minden apartmanban és szobában, illetve az étteremben és a közös terekben egyaránt megtalálható. Az ingyenes wi-fi internet a szobákból és közös terekből egyaránt elérhető. Minden szoba és apartman rendelkezik erkéllyel, minibárral, tükör mögé rejtett televízió készülékekkel, széffel és modern luxus bútorzattal.

A Magnólia étteremben a szálloda vendégei megízlelhetik az erdélyi és nemzetközi gasztronómia csodáit, az Orchidea kávézó- és lobbi bárban pedig egy finom kávé mellett múlathatják az időt.

A szálloda büszkesége a Margaréta konferencia és rendezvényterem, amely a legmodernebb műszaki és kényelmi felszereltséggel rendelkezik és akár 500 fő befogadására is képes.  

A wellness- és gyógyszolgáltatásokat a szálloda vendégeinek a szomszédos Danubius Health Spa Resort Sovata szálloda wellness- és gyógyrészlege biztosítja, amelyhez a két szálloda közötti fűtött összekötő folyosón keresztül lehet eljutni. A Danubius Health Spa részlegen a vendégek a következő kezeléseket vehetik igénybe: iszappakolások, nőgyógyászati kezelések, pszoriázis kezelések, sósvizű fürdők, inhalációs- és elektroterápiás kezelések, míg a wellness részlegen kényeztető jakuzzi fürdők, sós és édesvizű medencék, szaunák, illetve egy szépségszalon várja a szálloda vendégeit.
Az adottságai, szolgáltatásai valamint az itt kínált programok által, a szálloda elsősorban a minőségi elvárásokkal rendelkező vendégeket célozza meg, úgy a szabadidős, mint a business és corporate szegmensben.

Információk a Danubius Health Spa Resort Bradet antistressz kezeléseiről

A Danubius Health Spa Resort Bradet stresszoldó és stresszkezelő szállodaként történő piaci pozícionálását az Antistressz gyógycsomag erősíti. Ezenkívül a szálloda profilját egyéb események és programok is segítik kihangsúlyozni, melyek célja a stressz csökkentése és az általa okozott tünetek enyhítése – például a „digitális méregtelenítés”, a dohányzás-ellenes programok vagy a  mindfulness események.

Az antistressz csomag 7 napos tartózkodásra épül és 3 komponensből áll: relaxálás, rehabilitáció és antistressz tanácsadás szakértő segítségével (pszichológus). Tartalma: orvosi vizsgálat, 2 antistressz tanácsadás (opcionális), 13 kezelés a szakértő ajánlásának megfelelően (pl. gyógymasszázs, hidromasszázs, magnetoterápia, 4 rekeszes általános galvánfürdő, oxigénterápia, inhaláció, elektroterápia, részleges iszappakolás, egyéni torna, relaxáló aroma- vagy gyógynövényes fürdő, autogén tréning stb.).

2014 szeptember 12. - hivatalos megnyitó ünnepség (Grand Opening)

A hivatalos megnyitó ünnepség alkalmával a vendégek és a nagyközönség számára tájékoztatást nyújtunk a szállodáról valamint a felújítási beruházásról, Szovátáról, mint fürdővárosról, valamint az antistressz csomagról. A hivatalos megnyitó ünnepségen részt vesz George Constantin Brezoi államtitkár úr, Péter Ferenc Szováta polgármestere valamint a Danubius Hotels Group képviselői: Dr Deák Imre, a Danubius Hotels Group vezérigazgatója, Fülöp Nagy János, a szovátai Balneoclimaterica RT vezérigazgatója, Andrei Rusu a Danubius Health Spa Resort Bradet szálloda igazgatója, illetve egyéb helyi hatóságok képviselői.

Általános céginformáció
A szovátai Balneoclimaterica RT, a Danubius Hotels Group leányvállalata tulajdonában   a következő szovátai szállodák találhatóak: Danubius Health Spa Resort Sovata szálloda****, Danubius Health Spa Resort Bradet szálloda ****superior és Hotel Faget **, a 3 szállodában összesen 400 kétágyas szoba található, 1000 férőhellyel. A Danubius Hotels Group a legnagyobb gyógyszállodákat üzemeltető szállodalánc Közép- Európában, összesen 46 szállodával, amelyek Magyarországon, Angliában, Csehországban, Szlovákiában és Romániában találhatóak.


További részletek a szállodáról:
Danubius Health Spa Resort Bradet 4*superior >
    

     

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X