Danubius Health Spa Resort Bradet hivatalos megnyitója

A Danubius Health Spa Resort Bradet szálloda hivatalos megnyitója, egy "stresszoldó" rendezvény

A Danubius Health Spa Resort Bradet szálloda idén nyáron újra megnyitotta kapuit azon vendégek számára, akik magas színvonalon vágynak pihenni és gyógyulni, megszabadulni a mindennapokban egyre inkább jelen levő stressztől.

2014. szeptember 12. a szálloda hivatalos megnyitójának napja: ezzel a nappal a Danubius Health Spa Resort Bradet hivatalosan is megnyitja kapuit a  gyógy- wellness- és üzleti turizmus piacán.

A több, mint 7 millió eurós befektetés során, a korábban 2* besorolású Bradet szálloda, Szováta legmodernebb és egyben legújabb szállodájává változott; a felújításnak köszönhetően bekerült a 4* superior, azaz a luxus szállodák kategóriájába.

A stresszoldásra kiválóan alkalmas szálloda, a “No stress, balance your life”, azaz “Semmi stressz, élj kiegyensúlyozott életet” üzenetet tűzte ki mottójául és ezzel Románia azon kevés szállodái közé tartozik, ahol antistressz csomagokat értékesítenek (test és lélek terápia), a testi és lelki egyensúly visszanyerése érdekében. A nyári hónapokban, a relaxáló-ellazító hatást segíti a Medve-tavi sós vízi fürdőzés - Európa egyetlen heliotermikus tava különlegesen egyedi élményt nyújt az itt megszálló vendégeknek.

A szálloda 5 apartmanja és 88 szobája a mai kor kényelmi elvárásainak megfelelően lett felszerelve. A szobák felszereltségének elengedhetetlen kelléke a légkondicionáló berendezés, amely minden apartmanban és szobában, illetve az étteremben és a közös terekben egyaránt megtalálható. Az ingyenes wi-fi internet a szobákból és közös terekből egyaránt elérhető. Minden szoba és apartman rendelkezik erkéllyel, minibárral, tükör mögé rejtett televízió készülékekkel, széffel és modern luxus bútorzattal.

A Magnólia étteremben a szálloda vendégei megízlelhetik az erdélyi és nemzetközi gasztronómia csodáit, az Orchidea kávézó- és lobbi bárban pedig egy finom kávé mellett múlathatják az időt.

A szálloda büszkesége a Margaréta konferencia és rendezvényterem, amely a legmodernebb műszaki és kényelmi felszereltséggel rendelkezik és akár 500 fő befogadására is képes.

A wellness- és gyógyszolgáltatásokat a szálloda vendégeinek a szomszédos Danubius Health Spa Resort Sovata szálloda wellness- és gyógyrészlege biztosítja, amelyhez a két szálloda közötti fűtött összekötő folyosón keresztül lehet eljutni. A Danubius Health Spa részlegen a vendégek a következő kezeléseket vehetik igénybe: iszappakolások, nőgyógyászati kezelések, pszoriázis kezelések, sósvizű fürdők, inhalációs- és elektroterápiás kezelések, míg a wellness részlegen kényeztető jakuzzi fürdők, sós és édesvizű medencék, szaunák, illetve egy szépségszalon várja a szálloda vendégeit.
Az adottságai, szolgáltatásai valamint az itt kínált programok által, a szálloda elsősorban a minőségi elvárásokkal rendelkező vendégeket célozza meg, úgy a szabadidős, mint a business és corporate szegmensben.

Információk a Danubius Health Spa Resort Bradet antistressz kezeléseiről

A Danubius Health Spa Resort Bradet stresszoldó és stresszkezelő szállodaként történő piaci pozícionálását az Antistressz gyógycsomag erősíti. Ezenkívül a szálloda profilját egyéb események és programok is segítik kihangsúlyozni, melyek célja a stressz csökkentése és az általa okozott tünetek enyhítése – például a „digitális méregtelenítés”, a dohányzás-ellenes programok vagy a  mindfulness események.

Az antistressz csomag 7 napos tartózkodásra épül és 3 komponensből áll: relaxálás, rehabilitáció és antistressz tanácsadás szakértő segítségével (pszichológus). Tartalma: orvosi vizsgálat, 2 antistressz tanácsadás (opcionális), 13 kezelés a szakértő ajánlásának megfelelően (pl. gyógymasszázs, hidromasszázs, magnetoterápia, 4 rekeszes általános galvánfürdő, oxigénterápia, inhaláció, elektroterápia, részleges iszappakolás, egyéni torna, relaxáló aroma- vagy gyógynövényes fürdő, autogén tréning stb.).

2014 szeptember 12. - hivatalos megnyitó ünnepség (Grand Opening)

A hivatalos megnyitó ünnepség alkalmával a vendégek és a nagyközönség számára tájékoztatást nyújtunk a szállodáról valamint a felújítási beruházásról, Szovátáról, mint fürdővárosról, valamint az antistressz csomagról. A hivatalos megnyitó ünnepségen részt vesz George Constantin Brezoi államtitkár úr, Péter Ferenc Szováta polgármestere valamint a Danubius Hotels Group képviselői: Dr Deák Imre, a Danubius Hotels Group vezérigazgatója, Fülöp Nagy János, a szovátai Balneoclimaterica RT vezérigazgatója, Andrei Rusu a Danubius Health Spa Resort Bradet szálloda igazgatója, illetve egyéb helyi hatóságok képviselői.

Általános céginformáció
A szovátai Balneoclimaterica RT, a Danubius Hotels Group leányvállalata tulajdonában   a következő szovátai szállodák találhatóak: Danubius Health Spa Resort Sovata szálloda****, Danubius Health Spa Resort Bradet szálloda ****superior és Hotel Faget **, a 3 szállodában összesen 400 kétágyas szoba található, 1000 férőhellyel. A Danubius Hotels Group a legnagyobb gyógyszállodákat üzemeltető szállodalánc Közép- Európában, összesen 46 szállodával, amelyek Magyarországon, Angliában, Csehországban, Szlovákiában és Romániában találhatóak.

További részletek a szállodáról:
Danubius Health Spa Resort Bradet 4*superior >