hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Egészséges antidepresszáns

Danubius Hotel - Egészséges antidepresszánsEgészséges antidepresszáns

Újra itt a depresszió szezon, de nem kell beletörődnünk és teret adnunk a lehangoltságnak – vessük be az antidepresszánsok legélvezetesebbikét!

Kihunytak a karácsonyi fények, a Szilveszter is felkerült az emlékek képzeletbeli polcára, a vidám pillanatokat felváltották a monoton szürke hétköznapok. Egyre hidegebb van, a tavasz beköszönte pedig reménytelenül távolinak tűnik… Nem csoda, ha ebben a napfény-hiányos, lehangoló időszakban jelentkeznek a legnagyobb eséllyel a depresszió tünetei. Magyarországon havi szinten kétszázezer ember szenved depressziós tünetektől – szakértők szerint a dDanubius Hotel - Egészséges antidepresszánsepresszió 2020-ra a második leggyakoribb munkaképesség-csökkenést okozó betegség lesz világviszonylatban.

Elejét vehetjük a depresszió kialakulásának, ha beiktatjuk az életünkbe a rendszeres kikapcsolódást, az ellazulásra fordított időt. Van egy közös kincsünk, ami a legjobb stresszoldó, amelynek rendszeres használata megőrzi belső harmóniánkat – ez pedig a termálvíz!

Csodadoktor a medencében

Danubius Hotel - Egészséges antidepresszánsA gyógyhatású termálvizek, azaz a gyógyvizek háromféle módon hatnak a szervezetünkre: fizikai, kémiai és biológia úton. A depresszió megelőzése szempontjából a biológiai hatás bír a legnagyobb jelentőséggel. A termálvíz finoman hat a vegetatív idegrendszerre, ezáltal oldja a feszültséget, csökkenti az idegességet és jótékonyan hat az álmatlanság ellen. A gyógyvizes helyeknek speciális mikroklímájuk van: a levegőben található negatív iontúlsúly miatt stresszoldó, pihentető hatásúak, így segítik elő a kikapcsolódást, ellazulást. 20-30 perces fürdés elég ahhoz, hogy a víz hatását kifejtse.

Danubius Hotel - Egészséges antidepresszánsTudják és értékelik mindezt a hazánk gyógyvizeinek kedvéért messzi földről érkező turisták, mi magyarok viszont nem használjuk elég tudatosan kincset érő vizeinket, pedig csupán karnyújtásnyira vannak!  Nap, mint nap elsétálunk a gyógyfürdők, termál hotelek mellett, anélkül, hogy akár egyetlen egyszer bemennénk és élveznénk a gyógyvizek sokszorosan áldásos hatását. Pedig mindannyiunknak meg kellene tapasztalnunk a simogató víz testre és lélekre kifejtett jótékony hatásait, a gyógyfürdőzés andalító élményét, hogy kiegyensúlyozottabban, energikusabban és optimistábban élhessük meg a hétköznapok kihívásait. Már néhány Danubius Health Spa-ban eltöltött óra hatására alaposan feltöltődünk. Egy gyógyvizekkel megkoronázott wellness hétvége Bükön, Hévízen, Sárváron, vagy akár a Margitszigeten – és nyomtalanul elillan a téli kimerültség! www.danubiushotels.com

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X