hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
ÉLJEN KÖRNYEZETTUDATOSAN ÉS EGÉSZSÉGESEN, PIHENJEN A ZÖLDBEN!

2016-04-04


Danubius Családi Zöld a Feneketlen-tónál
A Danubius Hotels és együttműködő partnerei környezettudatos és egészséges zöld programokkal várják minden évben a családokat a Feneketlen-tó körüli hatalmas zöld parkban.
Az elmúlt évek legnépszerűbb aktivitásai - környezettudatos játszóház, kisállat és kutyás bemutatók, madárvilág, kreatív foglalkozások, népi játékok, erdei élményfoglalkozások, mozgásprogramok, virágkötészet és arborétum séta mellett minden évben izgalmas újdonságok is bekerülnek a rendezvény programjába.

A Danubius Családi Zöld Napon képviseltetik magukat a Danubius szállodák, a Danubius Bubbles Club sárkányai és animátorai, a Danubius Premier Fitness Klubok, és jelen lesz még több környezetbarát szervezet és természetvédelmi egyesület, hogy színes programokkal és kézműves foglalkozásokkal ismertessék meg a gyerekekkel élővilágunk,  a természetvédelem és az újrahasznosítás jelentőségét.

A Danubius Családi Zöld Nap ingyenesen látogatható.
Részletes program és időpont: www.danubiushotels.hu/zoldnap


Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X