ÉLJEN KÖRNYEZETTUDATOSAN ÉS EGÉSZSÉGESEN, PIHENJEN A ZÖLDBEN!

2016-04-04

Danubius Családi Zöld a Feneketlen-tónál
A Danubius Hotels és együttműködő partnerei környezettudatos és egészséges zöld programokkal várják minden évben a családokat a Feneketlen-tó körüli hatalmas zöld parkban.
Az elmúlt évek legnépszerűbb aktivitásai - környezettudatos játszóház, kisállat és kutyás bemutatók, madárvilág, kreatív foglalkozások, népi játékok, erdei élményfoglalkozások, mozgásprogramok, virágkötészet és arborétum séta mellett minden évben izgalmas újdonságok is bekerülnek a rendezvény programjába.

A Danubius Családi Zöld Napon képviseltetik magukat a Danubius szállodák, a Danubius Bubbles Club sárkányai és animátorai, a Danubius Premier Fitness Klubok, és jelen lesz még több környezetbarát szervezet és természetvédelmi egyesület, hogy színes programokkal és kézműves foglalkozásokkal ismertessék meg a gyerekekkel élővilágunk,  a természetvédelem és az újrahasznosítás jelentőségét.

A Danubius Családi Zöld Nap ingyenesen látogatható.
Részletes program és időpont: www.danubiushotels.hu/zoldnap