Farkasházi Réka a Danubius Bubbles Club háziasszonya

A Danubius szállodalánc új családbarát klubja, a Danubius Bubbles Club háziasszonyi szerepére Farkasházi Rékát kérte fel. Réka a Bubbles Club bevezetésének kommunikációját fogja segíteni. „ Farkasházi Réka kétgyermekes édesanyaként, a család mozgatórugójaként, aktív és sikeres nőként éppen egybeesik a Danubius Bubbles Club célközönségével, ezért hitelesen tudja képviselni a szülők számára értékes kikapcsolódást és gyermekeik részére értelmes szabadidős programokat kínáló klubot.

Farkasházi Réka képviseli mindazt, amit a Danubius is értékesnek tart: a család és az előadóművészi karrier közti egészséges egyensúly megteremtése mellett arra is jut ideje és energiája, hogy hátrányos helyzetű gyermekek arcára mosolyt varázsoljon jótékonysági koncertjeivel.” - nyilatkozta a vállalat PR igazgatója, Fodor-Kassai Mónika. „Nagy öröm számunkra, hogy Rékával karöltve népszerűsíthetjük ezt a számunkra oly kedves koncepciót, melyet reményeink szerint nagy lelkesedéssel fogadnak majd vendégeink, akárcsak a mindig mosolygó, szépséges anyukát, a Danubius Bubbles Club háziasszonyát!

Farkasházi Réka 2006-ban kezdett bele nagy álma megvalósításába, hogy a kortárs gyermekvers irodalmat népszerűsítse országszerte, zenei köntösben. Az elmúlt nyolc év tapasztalatait, élményeit és tanulmányait kamatoztatva most megújult műsorral áll zenészeivel a közönség elé. Szabadúszó színészként jelenleg öt színházi előadásban játszik, több társulatban, emellett tanít a GNM Tinitanodában.

A sokoldalú színésznő zenekarával, a Farkasházi Réka és a Tintanyúllal kiegészülve gyereknek szóló műsorával is részt fog venni a Danubius nagyközönségi- és sajtórendezvényein a fővárosban és vidéken: fellép a Bubbles Club bevezetésére szervezett hétvégén a hévízi Danubius Heath Spa Resort Aqua szállodában, drámapedagógiai foglalkozást tart a cég által vendégül látott hátrányos helyzetű gyermekeknek, de találkozhatunk majd vele műsorvezetőként és fényképeivel a szállodalánc marketing kiadványain.