hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Mindent a kicsikért!

Mindent a kicsikért!

- kényeztetés és játékos egészségprogramok a legkisebbeknek -

Családi wellness csokoládémasszázzsal, körömmatricával és sóbarlangi meseolvasással megspékelve: a gyermekkezelések egyre népszerűbbek a családi wellness üdülés alatt.

A családi üdülésre berendezkedett szállodákban a legkisebb vendégeknek jár a legnagyobb törődés: ha a lehetetlent nem ismerő Bubbles Club animátorok sikeresen elfárasztották a gyerkőcöket, masszázzsal, pakolással töltődhetnek fel, hogy azután ismét fáradhatatlanul pancsolhassanak, sportolhassanak és játszhassanak tovább. Amíg a csemetét kezelik, a szülők is nyugodtan tudnak szaunázni vagy éppen szundítani egyet, a nagyszülők a gyógy-wellness szolgáltatásokat élvezhetik. A csokipakolást vagy a körömmatricás lakkozást pedig még biztosan sokáig fogják emlegetni a kis hercegnő-jelöltek.

Sajnos az allergia, a lúdtalp és a gerincproblémák nemcsak a felnőtteket érintik, hanem a gyermekeket is – nekik is szükségük lehet kellemetlen tüneteik enyhítésére, gerincük és végtagjaik erősítésére. Ha gyermekünknek egészségproblémája akad, a wellness üdülés napjait kihasználhatjuk egészségi állapotának javítására a legkellemesebb környezetben ahelyett, hogy ijesztő kórházi kezelőkbe kényszerülnénk.

 

Játékos gyógyulás

A Danubius Health Spa Resort Bükfürdő All Inclusive ellátást nyújtó szállodában minden belefér – nemcsak a felnőttek, hanem a gyerekek is gyógyulhatnak! Szállodai pihenésünket összeköthetjük gyermekünk kezelésével, hogy tisztuljon a légzése, egyenesedjen a tartása, egészséges legyen a járása. A kicsikre szabott egészségprogramok megelőzésre is kiválóan alkalmasak! Az allergiás gyerkőcök részére „Hapci-mentes övezet” csomagot állítottak össze, mely egy egyéni gyógytornát azaz játékos légzőtornát és egy sóbarlangi tartózkodást tartalmaz meseolvasással egybekötve. A „Le a cipővel!” program egy egyéni gyógytornával, egy víz alatti tornával és egy Kneipp parkban megtett sétával segíti a lúdtalp kezelését, a „Húzd ki magad!” csomag egy tartásjavító tornát, egy vízalatti tornát és egy gyermekmasszázst tartalmaz.

A gyermekmasszázs célja elsősorban az, hogy a fiatal vendégek is megismerjék a masszázs jótékony hatásait és kellemes érzetét. Szakavatott kezek a gyermekek igényéhez alakított masszázsmozdulatokkal végzik a kezelést a háton és a lábakon.  A masszázs hatékonyan javítja a vérkeringést, a szövetek oxigénellátását és az izmok rugalmasságát, mindamellett segít a mindennapi tanulás okozta stressz oldásában.

 

Kényeztetés felnőtt módra

Amíg anya szépül, a kislánya is hercegnőnek érezheti magát, akár a tejszínes-mézes, akár a csokoládés pakolást választja. Távol az iskolától talán még a körömfestés sem tilos: körömmatricás lakkozással teljes a boldogság!

A vitaminokban, természetes ásványi anyagokban gazdag tejszínes-mézes Aphrodité pakolás még a gyermeki bőrt is újjá varázsolja, mindamellett édes illatot kölcsönöz akár egész napra. A frissen készített természetes krémpakolással a gyermek egész testét befedik, majd textíliával több rétegben betekerik. Míg a pakolás hat, a kis vendégek pihenhetnek, zenét hallgathatnak, vagy a kezelő szóval tartja őket. A pihenőidő letelte után gyengéd, simító mozdulatokkal teszik teljessé a hatóanyagok felszívódását.

A Csokoládépakolást kifejezetten a csoki imádó gyermek vendégek részére alakították ki, hogy megmutassák: a csoki nem csak elfogyasztva, de a bőrön keresztül felszívódva is serkentő hatást gyakorol a kedélyállapotukra. A csokoládé-mandulaolaj keveréket megfelelő hőmérsékletre melegítve viszik fel nyaktól lefelé a gyermek testére, majd ezt követően textíliába csavarják és 15 percig hatni hagyják. A hatóidő letelte után zuhannyal távolítják el a pakolást.  A csoki pakolás után a gyermek bőre még selymesebb és rugalmasabb lesz. Élmény a testnek és léleknek egyaránt. Segít oldani az iskolai stresszt és fáradalmakat.
Fenti kezelések a DHSR Bük szállodában érhetők el. www.danubiushotels.hu/buk

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X