Mindent a kicsikért!

- kényeztetés és játékos egészségprogramok a legkisebbeknek -

Családi wellness csokoládémasszázzsal, körömmatricával és sóbarlangi meseolvasással megspékelve: a gyermekkezelések egyre népszerűbbek a családi wellness üdülés alatt.

A családi üdülésre berendezkedett szállodákban a legkisebb vendégeknek jár a legnagyobb törődés: ha a lehetetlent nem ismerő Bubbles Club animátorok sikeresen elfárasztották a gyerkőcöket, masszázzsal, pakolással töltődhetnek fel, hogy azután ismét fáradhatatlanul pancsolhassanak, sportolhassanak és játszhassanak tovább. Amíg a csemetét kezelik, a szülők is nyugodtan tudnak szaunázni vagy éppen szundítani egyet, a nagyszülők a gyógy-wellness szolgáltatásokat élvezhetik. A csokipakolást vagy a körömmatricás lakkozást pedig még biztosan sokáig fogják emlegetni a kis hercegnő-jelöltek.

Sajnos az allergia, a lúdtalp és a gerincproblémák nemcsak a felnőtteket érintik, hanem a gyermekeket is – nekik is szükségük lehet kellemetlen tüneteik enyhítésére, gerincük és végtagjaik erősítésére. Ha gyermekünknek egészségproblémája akad, a wellness üdülés napjait kihasználhatjuk egészségi állapotának javítására a legkellemesebb környezetben ahelyett, hogy ijesztő kórházi kezelőkbe kényszerülnénk.

Játékos gyógyulás

A Danubius Health Spa Resort Bükfürdő All Inclusive ellátást nyújtó szállodában minden belefér – nemcsak a felnőttek, hanem a gyerekek is gyógyulhatnak! Szállodai pihenésünket összeköthetjük gyermekünk kezelésével, hogy tisztuljon a légzése, egyenesedjen a tartása, egészséges legyen a járása. A kicsikre szabott egészségprogramok megelőzésre is kiválóan alkalmasak! Az allergiás gyerkőcök részére „Hapci-mentes övezet” csomagot állítottak össze, mely egy egyéni gyógytornát azaz játékos légzőtornát és egy sóbarlangi tartózkodást tartalmaz meseolvasással egybekötve. A „Le a cipővel!” program egy egyéni gyógytornával, egy víz alatti tornával és egy Kneipp parkban megtett sétával segíti a lúdtalp kezelését, a „Húzd ki magad!” csomag egy tartásjavító tornát, egy vízalatti tornát és egy gyermekmasszázst tartalmaz.

A gyermekmasszázs célja elsősorban az, hogy a fiatal vendégek is megismerjék a masszázs jótékony hatásait és kellemes érzetét. Szakavatott kezek a gyermekek igényéhez alakított masszázsmozdulatokkal végzik a kezelést a háton és a lábakon.  A masszázs hatékonyan javítja a vérkeringést, a szövetek oxigénellátását és az izmok rugalmasságát, mindamellett segít a mindennapi tanulás okozta stressz oldásában.

Kényeztetés felnőtt módra

Amíg anya szépül, a kislánya is hercegnőnek érezheti magát, akár a tejszínes-mézes, akár a csokoládés pakolást választja. Távol az iskolától talán még a körömfestés sem tilos: körömmatricás lakkozással teljes a boldogság!

A vitaminokban, természetes ásványi anyagokban gazdag tejszínes-mézes Aphrodité pakolás még a gyermeki bőrt is újjá varázsolja, mindamellett édes illatot kölcsönöz akár egész napra. A frissen készített természetes krémpakolással a gyermek egész testét befedik, majd textíliával több rétegben betekerik. Míg a pakolás hat, a kis vendégek pihenhetnek, zenét hallgathatnak, vagy a kezelő szóval tartja őket. A pihenőidő letelte után gyengéd, simító mozdulatokkal teszik teljessé a hatóanyagok felszívódását.

A Csokoládépakolást kifejezetten a csoki imádó gyermek vendégek részére alakították ki, hogy megmutassák: a csoki nem csak elfogyasztva, de a bőrön keresztül felszívódva is serkentő hatást gyakorol a kedélyállapotukra. A csokoládé-mandulaolaj keveréket megfelelő hőmérsékletre melegítve viszik fel nyaktól lefelé a gyermek testére, majd ezt követően textíliába csavarják és 15 percig hatni hagyják. A hatóidő letelte után zuhannyal távolítják el a pakolást.  A csoki pakolás után a gyermek bőre még selymesebb és rugalmasabb lesz. Élmény a testnek és léleknek egyaránt. Segít oldani az iskolai stresszt és fáradalmakat.
Fenti kezelések a DHSR Bük szállodában érhetők el. www.danubiushotels.hu/buk