Nyári élmények, otthonos kényelem

2015-07-01

Nyakunkon a nyár, minden szépségével és feladatával. Hova is menjünk, ahol mindenki jól érzi magát? Ahol nyugalom van, mégsem unatkozunk, ahol közös élményeket gyűjthetünk, és ahol otthon érezhetjük magunkat.

Szállodában nyaralni élmény, ugyanakkor mindig egy kicsit lutri is, ha új úticélt választunk. Vajon tetszik-e majd a szoba, sikerül-e elengedni magunkat, vajon a gyerekeknek lesz-e mit csinálniuk, kínlódunk-e az evéssel és az alvással. Ezek a tényezők alapjaiban határozzák meg nyaralásunk sikerét. Érdemes megkeresnünk azokat a szállodákat, amelyeket családias hangulatukkal, otthonos kényelmükkel, a munkatársak kedves segítőkészségével már az első pillanattól szinte otthonunknak érzünk. Ahol kéznél van a fürdőköpeny, a fürdőlepedő, ahol szinte egy fedél alatt megtalálunk minden szolgáltatást, csak pár lépés a medence és roskadásig terített büféasztal mentesít a napi főzés-mosogatástól.

A Danubius all inclusive, családbarát szállodái Balatonfüreden, Hévízen és Bükön kínálnak ideális kikapcsolódást. Varázslatos vízi világ nyújt egész napos szórakozást gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt: termál medencék, a külső és belső élményfürdők, kerti úszómedencék, gyermekmedencék és gyermekpancsolók közül nem nehéz a választás, minden korosztály élvezettel merülhet el a Danubius wellness birodalmában.
A vízi móka mellett egész napos szervezett foglalkozások szórakoztatják a gyerekeket, így a nyaralás felüdülés lesz minden generációnak. A kicsikre biztosan nem lesz gond, ha a nagyszülők, szülők pihennének, masszázsokkal vagy kényeztető wellness kezelésekkel szeretnének kicsit megfeledkezni a hétköznapok gondjairól. Az örökmozgó, tevékeny lurkók a Danubius Bubbles Club programjain ügyes animátorok felügyeletével kézműveskednek, társasoznak, kincset keresnek vagy éppen vetélkednek. A szállodák hatalmas zöld kertje kényelmes teret ad a felnőttek nyugodt pihenésére és a gyerekek önfeledt szabadtéri játékára is.

Aki a természetközeli, csendes pihenést helyezi előtérbe nyáron is, annak Sárvár az ideális pihenőhely. Gyönyörű természeti környezet, selymes termálvíz, kényeztető wellness kezelések, élénk kulturális élet, igazi slow pihenés. A szálloda családias hangulata és a környezet nyugalma gyorsan feledteti a hektikus hétköznapokat, garantált a kikapcsolódás, a testi-lelki újjászületés. A Magyar Kulturális Örökség részét képező Nádasdy várkastély, Sárvár pezsgő kulturális kínálata, fesztivál programjai, a város zöld szigetei, szökőkutas terei, a folyók és tavak vadregényes vidéke ideális hátteret jelentenek rövidebb vagy hosszabb kikapcsolódáshoz.

Egy Danubius nyaralás az otthon kényelmével és nyári örömökkel kellemes feltöltődést ígér, akár a vizes kalandokat, akár a városnézéseket vagy a láblógatást szereti. Keressen Önhöz illő ajánlatot és foglaljon akár 25% előfoglalási kedvezménnyel!