hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Ragyogás kívül-belül, léböjtkúrával

2015-03-05

A tavasz első napsugaraival nemcsak a természet ébredezik téli álmából, hanem az emberek gondolatai is a megújulás körül forognak. Jó lenne karcsúbbnak és energikusabbnak lenni, megelőzni vagy leküzdeni a tavaszi fáradtságot, feltölteni a szervezet vitaminraktárait. Fogyókúrás -diétás módszerek és intenzívebb mozgás jut azonnal eszünkbe, hogy formába hozzuk magunkat. Egy komplett léböjtkúra azonban még ennél is többet tud, különösen, ha a megfelelő környezetben, például egy gyógy-wellness szállodában végezzük.

Lemondani a szilárd ételekről és csak ásványvizet, gyógyteákat, gyümölcsleveket fogyasztani, azaz böjtölni otthon is lehet, de számtalan érv szól a szállodákban szervezett léböjt kúrák mellett. Otthoni körülmények között, a hétköznapok mókuskerekében nem lehet igazán elvonulni, márpedig a böjt intenzív testi-lelki odafigyeléssel jár együtt.
Értékes, saját magunkra fordított idő, melynek során megszabadulhatunk a szervezetben felgyűlt méreganyagoktól és néhány felesleges kilótól: kisimul a bőrünk, eltűnik a narancsbőr, csillogó lesz a szemünk. A böjt csodája látványosan hat a testre, miközben a lélek is megkönnyebbül. Lelassul, ellazul, csökkennek a feszültségek, messze tűnnek a gondok. Kihívásként éljük meg a belső nagytakarítást, és a siker hatalmas lelkierőt, elégedettséget ad. A helyesen végzett böjt energiabomba, biológiai megfiatalodás, belülről fakadó ragyogás, hatása hónapokig elkísér.

Társaságban könnyebb

A böjti folyamatok kellemes megéléséhez szép természeti környezetre, csendre, nyugalomra van szükség, ami a 10 hektáros sárvári arborétumban vagy a hévízi tündérrózsák birodalmában szinte karnyújtásnyira elérhető. Nem magányos a böjtölő, hiszen a szállodákban általában kisebb társaságok kúráznak együtt, akikkel meg lehet osztani a tapasztalatokat, könnyedén át lehet vészelni a mélypontokat. Hosszú beszélgetések, sok nevetés, receptcsere kíséri a közös teázásokat, sőt gyakran barátságok is szövődnek a léböjt alatt.
Egy szervezett böjtön nincs gond a hozzávalók beszerzésével, minden készen érkezik a közös asztalhoz – csábító színekben pompázó, frissen préselt zöldség- és gyümölcslevek, okosan összeválogatott gyógytea főzetek, fűszerekkel megbolondított böjtös levesek, vagy gondoljunk csak a ráhangoló és felvezető napok saláta költeményeire, zöldség kreációira.
Kétségtelenül előny és persze megnyugvás, hogy a szállodákban mindig kéznél van egy orvos és a jól képzett munkatársak, akik szakértő válaszokat adnak a felmerülő kérdésekre. Vérnyomás- és testsúlymérés zajlik, akár naponta, sőt vércsepp analízis, biorezonancia vizsgálat és táplálkozási tanácsok is elérhetők.

Szenvedés helyett kényeztetés

Szauna és gőzfürdő, termál- és élményfürdő – kihagyhatatlan, fontos és hatékony elemei egy szállodai böjtnek, akár napjában többször is érdemes élni az izzasztó, méregtelenedést támogató wellness lehetőségekkel. Kéznél vannak a mozgásprogramok is, többek között reggeli tornák, zenés gimnasztikák, jóga, aqua jogging, nordic walking vagy autogén tréning, amelyeken szinte kötelező részt venni egy böjt során, hogy karban tartsuk az izmokat.
A böjtös napirendet testkezelések is színesítik. Nyirok- és talpmasszázsok, váltófürdők mellett fontos szerep jut a gyógy- és wellness masszázsoknak: a szárazkefe és a holt-tengeri sós masszázsok gondoskodnak a bőr megújulásáról, hévízi iszappal végzett pakolások méregtelenítenek és ápolnak. A termálvíz puhává, selymessé varázsolja a bőrt, a benne lévő ásványi anyagok jótékonyan hatnak az egész szervezetre.
Kényeztetés a testnek, balzsam a léleknek a léböjt minden pillanata. Érdemes rászánni az időt, megadni a módját. Fontos a megfelelő ráhangolás és még fontosabb a lé napokat követő felépítés. A sárvári Danubius Health Spa Resort Sárvár wellness hotel, valamint a hévízi Danubius Health Spa Resort Hévíz wellness hotel éppen ezért 7 és 9 éjszakás böjt kúrákat szervez, a Buchinger módszer szerint. Lehet csatlakozni szervezett csoportokhoz, de természetesen az egyéni böjtölés lehetősége is biztosított. 

 

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X