Ráncsimítás felsőfokon

2015-08-30

Hogy mi mástól simulhatnánk ki jobban, mint egy wellness hétvégétől? Egy csúcstechnológiás ráncfeltöltő kezeléssel kombinált wellness hétvégétől!

A Danubius hévízi Aqua szállodájába megérkezett az Age Attraction Meso Laser készülék, mellyel tű nélküli meso laser és CW lézeres hialuronsavas arcfeltöltések végezhetők.  Ezek noninvazív orvos-esztétikai beavatkozásokhoz hasonló hatékonyságú, fájdalommentes kezelések, melyek évekkel fiatalabb megjelenést eredményeznek. Azonnali látványos eredményt biztosítanak, gyógyulási idő nélkül!
A legújabb tudományos kutatások vívmányait kamatoztató 5 vadonatúj kezelés látványos javulást nyújt megereszkedett bőr, kisebb ráncok, szarkalábak, dohányzó ráncok esetében, de kitűnően alkalmazhatók aknés, rozaceás, érzékeny bőrre jellemző problémákra is.

Az egyedülállóan hatékony CW laser hialuronsavas arcfeltöltéstől a bőr azonnal látványosan feltöltődik. A kezeléssel elért erőteljes hatás rendkívül tartós. Már egyetlen komplex kezelés évekkel fiatalabb megjelenést ad, hosszantartó eredménnyel!
A Meso Laser géppel végzett csúcstechnológiás kezelések után a kezelt területek hatóanyag felvételi képessége jelentősen megnő, így a kozmetikumok hatóanyagai nagy intenzitással képesek beépülni a bőrbe. Emiatt a kezelést követő időszakban otthoni ápolásra érdemes azokat a professzionális termékeket használni a bőrre, amelyeket a kezelés során alkalmaz a kozmetikus.

A leghatékonyabb feltöltő kezelés egy wellness pihenéssel összekötve csomagban is igénybe vehető all inclusive ellátással, spa és fitness terem használattal, ajándék kuponnal, így kellemes pihenés közben szabadulhatunk meg ráncainktól

KEZELÉSEK

CW Laser Revitalizáló Kezelés 25’

A CW lézer olyan különleges lézer, amely a bőr mély rétegeibe juttatott hatóanyagra fejti ki hatását: nem csupán aktiválja, de tartósan meg is köti ott, hosszútávú eredményt biztosítva. Emellett hat a kollagén és elasztin szintézisre, aminek tartós bőrfeszesítő, fiatalító, regeneráló hatása van.
A rövid revitalizáló kezelés a nagy teljesítményű CW Laser technológiára épül, illetve olyan hatóanyagokra, melyek felfrissítik és feltöltik a bőr vitaminraktárait és hatékonyan javítja a bőr rugalmasságát, frissességét.
Minden testrészen alkalmazható egyedi vagy akár kúraszerű kezelés; így például a nyak, dekoltázs, kézfej bőre is kezelhető ezzel a kifinomult eljárással, ami hetente ötször vagy akár minden nap is elvégezhető. Kombinálva más Meso Laser vagy CW laser - rétegelt hialuronsavas ráncfeltöltő kezeléssel, egymás hatását erősítik, a hatást jelentősen fokozzák.

CW Laser Rétegelt Hialuronsavas Arcfeltöltés 60’ (egy réteg), 90’ (két réteg)

A hialuronsavat feltöltésre ezidáig csak invazív módon, a ráncok alá beinjekciózva alkalmazták, a barázdák pár hónapig tartó mechanikai kitöltéséhez. E prémium kategóriás kombinált kezelés során, a magas koncentrációjú, triplex hialuronsav és a koncentrált ránctalanító ampulla mélyrétegű felszívódását elektroporációs eljárással biztosítják, majd a hatóanyagokat a kozmetikai ipar csúcstechnológiájának számító CW lézerrel aktiválják.

A CW Laser kezelést egy rétegben töltő 60 perces, és 2 rétegben töltő 90 perces változatban vehető igénybe, attól függően, hogy mennyi időt és gyakoriságot szánunk a feltöltő kezelésekre. Az arcfeltöltő kezelés javasolt minden bőrtípusra, kortól és nemtől függetlenül, hiszen nemcsak a bőr jelenlegi struktúráján javít rendkívül látványosan, hanem lassítja az öregedési folyamatokat és feltölti a bőrt nélkülözhetetlen hatóanyag koncentrátumokkal.  A bőr azonnal, és rendkívül látványosan töltődik fel, és az eredmény akár másfél-két hónapig is látható és élvezhető, mert a rétegelt hatóanyag-bevitelnek és a lézeres aktiválásnak köszönhetően több héten át dolgoznak a hatóanyagok a bőrben.

CW Laser – lézeres besugárzás 1’

A CW Laser készülék lézerbesugárzása alkalmas gyulladással járó bőrtünetek (bőrgyulladás, herpesz, ekcéma, psoriasis, akne, rosacea) enyhítésesre, gyógyulási folyamatának gyorsítására valamint regenerálásra, sebgyógyításra. Javasolt mindazoknak, akik a szállodai tartózkodásuk alatt az említett problémákkal küzdenek és gyors, hatékony enyhülésre vágynak!

Fókuszált Mezoterápia 45’ - hatóanyaggal tölti fel a bőrt az egész arc területén

Az elektroporációs technológiával végzett Meso Laser - fókuszált mezoterápiás feltöltő kezelések jelentősen megnöveli a bőr hatóanyag felvételi képességét. Az eljárásnak köszönhetően a kezelés során felhasznált orvosi tisztaságú Age Attraction termékek koncentrált hatóanyagai 5-8 mm-es mélységben szívódnak fel a bőrbe (az irharétegbe), és ott tartósan fejtik ki hatásukat.
Egy kezelésen belül, akár többféle bőrproblémát is lehet kezelni a személyre szólóan összeállított hatóanyag koktélokkal. Így a kezelés célja lehet bőrfiatalítás, tónusfokozás, ráncmegelőzés, hidratálás, vitaminpótlás, pigmentfolt-halványítás, rosacea, acne.
A fókuszált mezoterápiás kezelések heti szinten akár 2-3 alkalommal is elvégezhetők, de már egyetlen alkalom is látható eredményt nyújt - teljesen fájdalommentesen!

Lokális Ránckezelés 30’

A Meso Laser intenzív lokális ránckezelése a már kialakult erősebb ráncok feltöltő, illetve a halványan megjelenő, finom ráncok megelőző kezelésére szolgál, koncentráltan azon a kritikus területen, ahol a ránc megjelenik (szemkörnyék, szájkörnyék, szemöldök közti terület, nyak, dekoltázs, kézfej). Minden bőrtípusra alkalmazható, mindenféle mellékhatások nélkül.
Ebben a kezelésben is a fókuszált mezoterápiás eljárást alkalmazzák, melynek segítségével az orvosi tisztaságú Age Attraction anti-age és face lifting készítmények koncentrált hatóanyagai 5-8 mm-es mélységben szívódnak fel a bőrbe, és ott tartósan fejtik ki hatásukat.