hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Stresszoldó wellness

Feloldódnak a hétköznapi terhek

A hideg beálltával, ahogy a természetben, úgy életritmusunkban és szervezetünkben is új időszámítás kezdődik. Az ünnepeket megelőző egy-két hónap sok szempontból az egyik legaktívabb időszak az éves körforgásban, ezzel együtt az egyik legstresszesebb is.

Itt az év végi hajrá, teljes erővel vetjük bele magunkat a munkába, hogy az év vége valóban ünnepi hangulatúra sikeredhessen. Ráadásul, ahogy telnek a napok, úgy fogy a fény, jönnek a hideg fuvallatok és velük a betegségek, fertőzések, kellemetlen testi tünetek időszaka.  A fokozott munkatempó, a hajtás jócskán próbára teszi tűrőképességünket. A fokozódó terhelés, az év végi vállalások elvégzése, a határidők nyomása hatalmas terhet róhat ránk és nagy kihívás elé állítja még a leginkább felkészült és egészséges szervezetet is. A kevesebb alvás, több munka, több idegeskedés mellett a napsütésről és a természetben töltött szabadidőről is le kell mondanunk, és még a vitamindús táplálékok kínálata is sokkal szűkebb. Több sem kell az évről-évre egyre erősödő vírusok hadának! Akkor lendülnek támadásba, amikor a legkevésbé várjuk, és persze a legkevesebb időnk jut betegeskedésre.

Legyűr a stressz

A gyakori idegeskedés, türelmetlenség, ingerültség, a betegségekre való fogékonyság mind-mind arra utalnak, hogy eluralt bennünket a stressz. Szabaduljunk meg mielőbb a stressztől, máskülönben előbb-utóbb megbetegíti szervezetünket. A stressz testi és lelki hatásokat egyaránt előidéz az emberben, melyek között összefüggés áll fenn. Közvetlenül az immunrendszerre fejti ki hatását, aminek következtében pszichoszomatikus betegségek alakulhatnak ki. Fokozott veszélynek van kitéve a szív- és érrendszer, a mellékvese és a vesék, a tápcsatorna valamint a bőr, de napjaink népbetegségei, az influenza és a különféle allergiák is többnyire innen eredeztethetők. A tartós stressz felgyorsítja a szervezet biológiai öregedésének folyamatát, akár a valós kornál tíz évvel öregebb immunsejt-állapotot eredményezhet.

Csodatévő meleg víz

Ha úgy érezzük, hogy egyre kimerültebbek vagyunk, egyre nehezebben bírjuk a terheket, találjunk rá saját túlélő stratégiánkra az őszi-téli hónapokban, hogy az év vége - akárcsak az év többi része - jókedvben, örömökben teljen és az elvégzett munka elégedettségével tölthessen el bennünket! Keressünk magunknak egy menedéket, ahol biztosan ki tudunk szakadni a hétköznapokból, meg tudunk menekülni a mindennapi munka feszültségei elő - ahol feloldódik a stressz és fel tudunk töltődni.  

Nem véletlen, hogy a feltöltődés-feloldódás fogalomköre víz jelenlétére utal! A vízére, mely már ősidőktől fogva a megtisztulás, megszabadulás jelképe. A természetes meleg vizek relaxáló hatásánál kevés jobb és egészségesebb stresszoldót találhatnánk: ahogy a simogatóan meleg vízben ellazulnak izmaink, feloldódnak feszültségeink, úgy szállnak el a gőzzel a mindennapok gondjai. A belső harmónia megtalálása általános jó érzést eredményez. A pihentető-lazító és illatosan relaxáló wellness kezelésekkel pedig valóban kizökken tér és idő: a test megnyugszik, a lélek lecsendesül- a stressz pedig már csak a múlté.
Próbáljunk ki egy néhány napos wellness üdülést valamelyik Danubius Health Spa Resortban, Hévízen, Bükön vagy Sárváron. Ha csak néhány óránk van, már egy rövid Day Spa program is sokat segíthet a szervezetünk regenerálásában a Margitszigeten vagy a Heliában. További tippek: www.danubiushotels.hu

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X