Triaktív testkezelések

- Új, testreszabott testkezelések az Emporium szépségszalonokban

A 40 éves Danubiusnál idén minden a négyes szám körül forog: a szállodákban található elegáns Emporium szépségszalon hálózatában márciustól bevezetik a Clarins 4 új testkezelését.

A Clarins testkezelések komoly gyakorlati tapasztalatokon alapulnak, hiszen 56 esztendő óta folyamatosan fejlesztik termékeiket és kezelési metódusaikat. Ahogyan az alapító, Jacques Courtin-Clarins fogalmaz, a Clarins kezelések bizonyíthatóan a lehető legjobb hatást érik el a bőrön, a hatékonyság mellett kellemes élményt jelentenek és visszaadják a bőr komfortérzetét. A Clarins nyolc évvel ezelőtt vezette be Pro formula termékeit, kizárólag professzionális használatra, ami mérföldkőnek számít a Clarins-kezelések történetében.
Az új, 60 perces Clarins Triaktív testkezelések minden bőrproblémára kínálnak megoldást.
Nyolc új ClarinsPro testszépítő termék került bevezetésre - többek közt növényi hatóanyagokban gazdag mélyhámlasztók, kiegészítő koncentrátumok, és testmaszkok – amelyek lehetővé teszik a személyre szabott kezelések kialakítását. A terapeuták minden vendéget háromféle termékből készített koktéllal kezelnek. A testkezelések a konzultációt és bőranalízist követően tisztító, frissítő hámlasztással kezdődnek. Ezt követően a kozmetikus kiválaszt egy kiegészítő koncentrátumot (hidratáló, feszesítő vagy alakformáló), amely a megfelelő hatást biztosítja majd a bőrön. Emellé választ egyet az alakformáló, feszesítő vagy tápláló testpakolások közül (Body Contouring Gel-Mask, Body Nourishing Balm-Mask, Body Firming Cream Mask). Végül a koktálhoz a terapeuta kiválasztja a megfelelő 100 %-ban tiszta növényi testkezelő olajak egyikét (alakformáló: Contouring Anti-Eau, feszesítő: Firming Tonic, relaxáló: De-Stressing Relax). A keverék elkészítése után ráhangoló relaxációs rituáléval kezdetét veszi a kezelés lényegi része. Attól függően, hogy a vendég alakformáló, hidratáló, vagy bőrfeszesítő kezelést választott, a terapeuta a kezelés metódusát ehhez igazítva kezdi meg a teljes test masszázst. Míg korábban a kezelések menete, masszázsfogásai megegyeztek, kizárólag a felhasznált termékek különböztették meg azokat, ezentúl a kezelések menete is igazodik a kezelési igényhez, ezzel is fokozva a termékek hatását.

Clarins Triaktív Testkezelések:

Alakformáló

Intenzív stimuláló kezelés, mely formásabbá varázsolja a testet, finomítja és egyenletesebbé teszi a bőrt, javítja tónusát. Fokozza a keringést, csökkenti a vízvisszatartást. Természetből vett szépség titkunk: perui macskakarom, ami megakadályozza a test túlzott zsírraktározását.

Szuper Hidratáló

Helyreállítja a száraz, dehidratált bőr ideális nedvességszintjét, melynek textúrája hihetetlen változáson megy keresztül. A bőr sima és selymesen puha lesz. Természetből vett szépségtitkunk: hawaii-i tengeri dióolaj, mely páratlan bőrtápláló tulajdonságokkal rendelkezik.

Bőrfeszesítő

Helyreállítja a megereszkedett bőr fiatalos feszességét és puhaságát. A test látványra és érzetre is rugalmasabb, tonizáltabb és revitalizáltabb lesz, a bőr táplált és bársonyosan puha, a striák kevésbé észrevehetőek. Természetből vett szépségtitkunk: Bocoa - egy ősi amazoni fa, ami jól ismert feszesítő tulajdonságáról.

Gyengéd Radírozó

Láthatóan élénkebb és hihetetlenül puha bőr. Ez a gyümölcsenzimekkel gazdagított radírozó testkezelés finomítja, frissíti és méregteleníti a bőrt. Az utána használatos testápoló termékek tökéletesen felszívódnak. Természetből vett szépségtitkunk: radírozó és feszesítő hatással rendelkező indiai bambuszpúder és méregtelenítő afrikai moringamag kivonata.