hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Triaktív testkezelések

- Új, testreszabott testkezelések az Emporium szépségszalonokban

A 40 éves Danubiusnál idén minden a négyes szám körül forog: a szállodákban található elegáns Emporium szépségszalon hálózatában márciustól bevezetik a Clarins 4 új testkezelését.

A Clarins testkezelések komoly gyakorlati tapasztalatokon alapulnak, hiszen 56 esztendő óta folyamatosan fejlesztik termékeiket és kezelési metódusaikat. Ahogyan az alapító, Jacques Courtin-Clarins fogalmaz, a Clarins kezelések bizonyíthatóan a lehető legjobb hatást érik el a bőrön, a hatékonyság mellett kellemes élményt jelentenek és visszaadják a bőr komfortérzetét. A Clarins nyolc évvel ezelőtt vezette be Pro formula termékeit, kizárólag professzionális használatra, ami mérföldkőnek számít a Clarins-kezelések történetében.
Az új, 60 perces Clarins Triaktív testkezelések minden bőrproblémára kínálnak megoldást.
Nyolc új ClarinsPro testszépítő termék került bevezetésre - többek közt növényi hatóanyagokban gazdag mélyhámlasztók, kiegészítő koncentrátumok, és testmaszkok – amelyek lehetővé teszik a személyre szabott kezelések kialakítását. A terapeuták minden vendéget háromféle termékből készített koktéllal kezelnek. A testkezelések a konzultációt és bőranalízist követően tisztító, frissítő hámlasztással kezdődnek. Ezt követően a kozmetikus kiválaszt egy kiegészítő koncentrátumot (hidratáló, feszesítő vagy alakformáló), amely a megfelelő hatást biztosítja majd a bőrön. Emellé választ egyet az alakformáló, feszesítő vagy tápláló testpakolások közül (Body Contouring Gel-Mask, Body Nourishing Balm-Mask, Body Firming Cream Mask). Végül a koktálhoz a terapeuta kiválasztja a megfelelő 100 %-ban tiszta növényi testkezelő olajak egyikét (alakformáló: Contouring Anti-Eau, feszesítő: Firming Tonic, relaxáló: De-Stressing Relax). A keverék elkészítése után ráhangoló relaxációs rituáléval kezdetét veszi a kezelés lényegi része. Attól függően, hogy a vendég alakformáló, hidratáló, vagy bőrfeszesítő kezelést választott, a terapeuta a kezelés metódusát ehhez igazítva kezdi meg a teljes test masszázst. Míg korábban a kezelések menete, masszázsfogásai megegyeztek, kizárólag a felhasznált termékek különböztették meg azokat, ezentúl a kezelések menete is igazodik a kezelési igényhez, ezzel is fokozva a termékek hatását.

Clarins Triaktív Testkezelések:

Alakformáló

Intenzív stimuláló kezelés, mely formásabbá varázsolja a testet, finomítja és egyenletesebbé teszi a bőrt, javítja tónusát. Fokozza a keringést, csökkenti a vízvisszatartást. Természetből vett szépség titkunk: perui macskakarom, ami megakadályozza a test túlzott zsírraktározását.

Szuper Hidratáló

Helyreállítja a száraz, dehidratált bőr ideális nedvességszintjét, melynek textúrája hihetetlen változáson megy keresztül. A bőr sima és selymesen puha lesz. Természetből vett szépségtitkunk: hawaii-i tengeri dióolaj, mely páratlan bőrtápláló tulajdonságokkal rendelkezik.

Bőrfeszesítő

Helyreállítja a megereszkedett bőr fiatalos feszességét és puhaságát. A test látványra és érzetre is rugalmasabb, tonizáltabb és revitalizáltabb lesz, a bőr táplált és bársonyosan puha, a striák kevésbé észrevehetőek. Természetből vett szépségtitkunk: Bocoa - egy ősi amazoni fa, ami jól ismert feszesítő tulajdonságáról.

Gyengéd Radírozó

Láthatóan élénkebb és hihetetlenül puha bőr. Ez a gyümölcsenzimekkel gazdagított radírozó testkezelés finomítja, frissíti és méregteleníti a bőrt. Az utána használatos testápoló termékek tökéletesen felszívódnak. Természetből vett szépségtitkunk: radírozó és feszesítő hatással rendelkező indiai bambuszpúder és méregtelenítő afrikai moringamag kivonata.

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X